Íme Beyoncé és Jay-z gyönyörű kislánya - Az első fotók a kis Blue Ivy-ról

kisbaba kislány Jay Z Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre láthatjuk az idei év leghíresebb sztárcsemetéjét, Beyoncé és Jay Z kislányát, Blue Ivy-t.

A híres szülők nem vártak túl sokáig, hogy bemutassák kislányukat - alig egy hónappal a baba születése után már fel is tették Blue Ivy képeit a kislány hivatalos weboldalára. Ezzel ők is beálltak az olyan sztárszülők - mint például Beckhamék - sorába, akik ahelyett, hogy milliókért eladnák a baba első képeit, inkább ingyen megmutatják a pici fotóit a nagyközönségnek.

Forrás: helloblueivycarter.tumblr.com
Forrás: helloblueivycarter.tumblr.com

Kattints a képre a galériáért!


A négyhetes baba egészen biztosan sok mindent örökölt csodaszép anyukájától, Beyoncétól - Blue Ivy már most hosszú, fekete tincsekkel büszkélkedhet. A képeken nemcsak a kislány, de híres szülei is szerepelnek - a fotókon igazi családi idill tükröződik. "Üdvözlünk benneteket, és örülünk, hogy megoszthatjuk veletek a boldogságunkat. Köszönjük, hogy ezekben a csodás időkben is tiszteletben tartjátok a magánéletünket. Üdv: a Carter család" - írta az apuka, Shawn Carter alias Jay-Z a weboldalon.


Még több kép a galériában!

Tipp! Gönczi Gáborból cowboy lett! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Sosem látott családi fotók a királyi házból a fiatal Erzsébetről és a kisgyermek Károlyrólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120210-sosem-latott-csaladi-fotok-a-kiralyi-hazbol-a-fiatal-erzsebetrol.htmlAmikor az anya a családfenntartó - Vajon működhet hosszú távon?http://www.life.hu/anyaskodj/20120210-amikor-az-anya-a-csaladfenntarto-vajon-mukodhet-hosszu-tavon.htmlSúlyos beteg Pintácsi Viki kisfia - Már megkezdték a kemoterápiáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120210-sulyos-beteg-pintacsi-viki-kisfia-mar-megkezdtek-a-kemoterapiat.htmlMegengedhettek magatoknak egy gyermeket? - Így számold ki, hogy reális képet kapjhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120210-megengedhettek-magatoknak-egy-gyermeket-igy-szamold-ki-hogy-realis.htmlMegvan az ítélet! Két év fogházbüntetés várja Geréb Ágnesthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120210-2-ev-foghazbuntetesre-iteltek-gereb-agnest.htmlKülönleges hagyományokkal készül fia születésére a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120208-kulonleges-hagyomanyokkal-keszul-fia-szuletesere-a-baratok-kozt-sztarja-tihanyi.htmlA legjobb weboldalak gyerekeknek - Ahol bátran garázdálkodhatnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120201-a-legjobb-weboldalak-gyerekeknek-ahol-batran-garazdalkodhatnak.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.