London Fashion Week divatbemutató Lipcsei Betta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszabású show-val indult a London Fashion Week: a Temze vizét művészi médiaként használó eseményen egy magyar szépség is jelen volt. Lipcsei Bettát teljesen elvarázsolta a látvány.

Lipcsei Betta egyetlen magyar VIP-vendégként testközelből élhette meg, milyen is egy igazi divathét megnyitója. Az első nagyszabású bemutatón, amit egy híres svéd divatcég rendezett, fellépett a svéd pop csillaga, Robyn is. A divatbemutatót stylistként Mathew Stevenson-Wright, a Wallpaper Magazine divatszerkesztője, casting directorként pedig Joel Bough, az Another Man Magazine divatszerkesztője jegyezte.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Betta és a modellek

A Temzén egy vízpára-függönyre 20 x 20 méteres felületen négydimenziós divatfilmet vetítettek. A helyszínként szolgáló hőerőműben botrányosan alulöltözött modellek párnacsatát vívtak, a vendégekről pedig profi divatfotós stábok készítettek fotókat. A válogatott vendégsereg a fúziós gasztronómia előtt tisztelegve svéd szusibárból falatozott, és az északi hideget megidézve havas nyírfaerdőben múlatta az időt.

"Fantasztikus élmény volt részt venni ezen a bemutatón! Egy havas erdőbe csöppentünk, ahol a sötétben világító fehérneműben járkáltak körülöttünk a modellek. Az eszkimókunyhótól a jakuzziig minden volt, a 4D-s fényshow pedig mindannyiunkat elvarázsolt. A buli hangulatát a híres sztár, Robyn fellépése koronázta meg. Egy felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb" - mesélte Betta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.