Hát ezért nem beszélt róla! 3 év után árulta el a színésznő, hogy ki a gyermeke apja

anyaság apaság Minnie Driver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minnie Driver színésznő végre elárulta, ki az apja kisfiának, Henrynek.

Minnie évek óta nem volt hajlandó elmondani, ki az apja a hároméves kisfiának. A napokban azonban elmesélte a sztár, hogy az apuka nem más, mint a The Riches televíziós műsor egyik írója. A 42 éves színésznő bevallotta, már nem érzi úgy, hogy védenie kell a férfit, akivel valójában nem is voltak együtt - ezért sem akart eddig beszélni a dologról. "Ő nem ismert ember. Nem volt nagy ügy ez az egész" - vallotta a sztár.

Stohl szabadult: Megbűnhődte bűneit?



Northfoto
Northfoto

Korábban felröppentek olyan hírek, hogy a férfi akkor szakított Miss Driverrel, amikor a sztár rájött, hogy állapotos. A színésznő ugyan nem árulta el gyermeke apjának a nevét, de azt elmondta, hogy a férfi egyre több szerepet vállal a kisfia életében. "Hogy jó apa -e? Mondjuk rá. Próbálkozik" - vallotta Minnie, aki elárulta, szeretne még gyereket, de egyedül már nem lenne képes több csemetét felnevelni. "Nem tudnék még egy babát bevállalni partner nélkül. Nem akarok kétgyermekes szingli anyuka lenni. Az egyszerűen túl sok lenne."

Minnie tudja jól, milyen apa nélkül felnőni. Édesanyjának volt egy afférje a milliomos Ron Driverrel, akinek már volt családja - a férfi felesége pedig mit sem tudott a kis Minnie születéséről. "Remek barátok voltak körülöttem, így csodás körülmények között nőttem fel" - tette hozzá a sztár.

Tipp! Óriásira dagadt terhessége alatt a szexi énekesnő! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Nagyító alatt: semleges nemű gyerekek - Egyre terjed az új nevelési módszerhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120220-nagyito-alatt-semleges-nemu-gyerekek-egyre-terjed-az-uj.htmlFeszes cicik szoptatás után is - Kipróbált, bevált mellmentő praktikákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120217-feszes-cicik-szoptatas-utan-is-kiprobalt-bevalt-mellmento-praktikak.html"Úgy nyomták ki belőlem a gyerekem" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120216-ugy-nyomtak-ki-belolem-a-gyerekem-igy-szultem-en.htmlMegszületett a 39 éves népszerű magyar színésznő kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120217-megszuletett-schell-judit-harmadik-gyermeke.htmlMegszületett a 21 éves Megasztár, Nkuya Sonia babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120215-megszuletett-a-21-eves-megasztar-nkuya-sonia-babaja.htmlAnnyi a pletykáknak: Jennifer Aniston elárulta az igazságot a gyerekvállalási terveikrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120215-annyi-a-pletykaknak-jennifer-aniston-elarulta-az-igazsagot-a-gyerekvallalasi.htmlÍme Beyoncé és Jay-z gyönyörű kislánya - Az első fotók a kis Blue Ivy-rólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-ime-a-sztarbaba-beyonce-es-jay-z-lanya-blue-ivy.html8 hónapig nem vette észre, hogy terhes - Íme a tudományos magyarázathttp://www.life.hu/anyaskodj/20120213-8-honapig-nem-vette-eszre-hogy-terhes-ime-a.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.