Nincs mit titkolni tovább: Katalin hercegnő elkotyogta új kedvencük nevét

Katalin hercegnő kiskutya spániel háziállat Vilmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megtudtuk, mi lett a neve a hercegi pár legújabb, apró "családtagjának".
Katalin Oxfordban és Lupo közösségi oldalon látható profilképe

A "titkot" maga Katalin hercegnő kotyogta ki annak ellenére, hogy három hete a palota szóvivője kijelentette, nem árulják el a kutya nevét, mert ez a hercegi pár magánügye. Katalin néhány napja egy általános iskolát látogatott meg Oxfordban, itt árulta el néhány gyereknek kis kedvencük nevét. Az iskola egyik tanára, Lisa Hancock azt mesélte, hogy Vilmos herceg neje akkor beszélt az állat nevéről az osztályának, amikor egy játékkutyust kapott a gyerekektől. "A hercegnő azt mondta, hogy az egyik otthoni kutyusa után szerette volna elnevezni a spánielt - azt hiszem, azt a kutyust Lupinnak hívták. A gyerekek már Katalin érkezése előtt kiválasztottak neki egy játékkutyust, hogy az legyen nála majd az óra alatt. A hercegnő megkérdezte a diákokat, mi a kutyus neve, ők pedig mondták, hogy szeretnék, ha ő nevezné el. Erre Katalin azt mondta, akkor a kutyusa után nevezi el a játékkutyát - így lett Lupo" - mesélte a tanárnő.

A spánielnek azóta már saját közösségi oldala is van, így jelenleg ő Anglia első számú "kedvence". A hercegnőnek pedig jót tesz az apróság jelenléte, hiszen férjét pár hétre nélkülöznie kell: Vilmos jelenleg a Falkland-szigeteken teljesít szolgálatot.

Tipp! Egy igazi kaméleon a szexi énekesnő! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fertőtlenít, tisztít, illatosít, és csak fillérekbe kerül - Így használd a citromothttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20120221-fertotlenit-tisztit-illatosit-es-csak-fillerekbe-kerul-igy-hasznald.htmlSzerelmi fészek, több szinten: íme az Alkonyat sztárpárjának legújabb otthona Londonbanhttp://www.life.hu/hazitunder/20111123-szerelmi-feszek-tobb-szinten-ime-az-alkonyat-sztarparjanak-legujabb-otthona.htmlÍme Christina Aguilera 13,5 millió dolláros otthona - Pazar fotók kívülről és belülrőlhttp://www.life.hu/hazitunder/20120217-ime-christina-aguilera-135-millio-dollaros-otthona-pazar-fotok.htmlKiadós egytálételek olcsón - Ebédre, vacsorára alig egy óra alatt elkészíthetőkhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120217-kiados-egytaletelek-olcson-ebedre-vacsorara-alig-egy-ora-alatt.htmlHatalmas házra váltotta 6 Grammy-díját Adelehttp://www.life.hu/hazitunder/20120216-hatalmas-hazra-valtotta-6-grammydijat-adele.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.