Az átlátszó piros ruha a legnagyobb sláger - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok körében egyre népszerűbbek az áttetsző anyagok. Vannak, akik testszínű alsó réteggel állják útját a szaftos divatbulvár híreknek, mások még a nagymama bugyijukat is megmutatják. Mégsem az áttetsző ruhába bújt hírességek voltak a legdögösebbek a héten. Mutatunk egy sokkal jobbat!
A hét trendje: áttetsző piros alkalmi ruha




AFP
AFP

Hayden Panettiere, Christina Perri, Jessie J


Ha már áttetsző, akkor a mi favoritunk inkább Jessica Chastain ruhája, amelynek "olyan, mintha" dekoltázsa egyszerre ultranőies, szexi és kicsit sem közönséges. Igaz, ő nem pirosat, hanem annak komplementerét, a zöldet választotta.

AFP
AFP



A hét alakformáló ruhája


Lynn Collins alakjával nincs semmi gond, de nem az a kákabélű, hollywoodi színésznő típus. A héten, egy Los Angeles-i premieren mutatta be, hogyan lehet valaki átlagos (azaz nem celebmérettel) is ultradögös. Nagy segítsége volt ebben ez a vörös ruha és az azon futó fényes, a nőies sziluettet eltúlzó betét. Ez megtéveszti a szemet, így karcsúbbnak látjuk a ruha viselőjét. Ebben a ruhában mindenki bombanő lenne!

AFP
AFP


Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő? Kattints a galériáért!


A hét dekoltázsa




AFP
AFP

Eva Longoria, Teresa Palmer, Viola Davis


A hét színösszeállítása

A 66 éves Helen Mirrentől sokat lehet tanulni a színek viseléséről, az alak kihangsúlyozásáról és úgy általában az öltözködésről. A héten olyan ütős színösszeállítást viselt, amivel levett bennünket a lábunkról, pedig a szett nem tökéletes: a táska kicsit nagy, a harisnya kicsit sok, bár szerencsére semmiféle orrvarrás nem látszik a szandálban. Ezzel együtt is a piros-ciklámen kombináció nagyon üde, friss és tavaszi!

AFP
AFP


A hét kiegészítője

Ezt a címet a héten Amber Valletta szupermodell bokapántos lábbelijének ítéljük. A fekete-arany, nyitott orrú cipő elölről sem túl szokványos, hiszen a nagylábujj alatt csúcsos a talpa. Az oldalról jól látható küllős sarokkidolgozás viszont nagyon különlegessé teszi.

AFP
AFP


A hét legrosszabb összeállításai

Értjük mi, hogy menő tervező ruháját viselni menő, de mi nem állunk be a sorba. Florence Welch énekesnő stílusa nagyon egyedi: vagy nagyon szeretik, vagy nagyon utálják. Az viszont biztos, hogy ez az egyébként műalkotásnak is beillő McQueen ruha borzalmasan áll rajta. Sem a színe, sem a fazonja nem jó, a színésznő leengedett, ázott spánielt idéző haja pedig egyszerűen borzalmas.

AFP
AFP


A hét másik vesztese Rihanna, aki az elmúlt időszakban többször is szexistennőként mutatkozott a vörös szőnyegen. A titka az egyszerű, de nagyszerű ruhák voltak. A Brit Awards vörös szőnyegén viszont hiába volt rajta Givenchy haute couture ruha és könyék fölé érő bőrkesztyű, a hatás elmaradt.

AFP
AFP


Tipp! Így árulják magukat a sztárok! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.