1 szoknya, 3 stílus - Így viselj miniszoknyát a hidegben!

fashion week Mini miniszoknya szoknya tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptár szerint pár nap múlva itt a tavasz, de az időjárás egyelőre nem engedi, hogy túlságosan nekivetkőzzünk. Nem kell kánikula ahhoz, hogy megmutassuk a formás combjainkat vagy a csinos lábunkat. Aki a nyári melegben miniszoknyát hord, megteheti ugyanezt télen is - csak a körítés legyen más!

Elegáns

Miniszoknyát persze nem viselhet akárki, a nagyon széles csípőn, vastag combokon és bizonyos méret fölött nem mutat jól. Viszont nem kell modellalkatúnak lenni, hogy viselhesd, az arányokon múlik minden. Télen ráadásul a combot még jobban összetartó, optikailag karcsúsító sötét harisnya vagy leggings is segít abban, hogy viseljük. A harisnyával azonos színű lábbeli pedig tovább nyújtja az alakot. A fehér blúz fölé vegyünk karcsúsított blézert, amelyik kigombolva szintén függőlegesen tagolja a testet, amely így még vékonyabbnak tűnhet.



SZOKNYA: Mango - 9.995 forint; BLÚZ: H&M - 2.490 forint;
BLÉZER: New Yorker - 9.900 forint; TÁSKA: Zara - 13.995 forint;
CIPŐ: Vagabond - 19.995 forint; HARISNYA: H&M - 1.990 forint

Trendi

Hiába közelít a tavasz, a télen bevált szőrmellényt még ne dugjuk el a szekrény mélyére, mert a csalóka tavaszi időjárásban jól jön, ha melegít valami. Ha tehetjük, viseljük a divatos és bohém darabot övvel, mert így karcsúbbnak tűnünk majd. Csinos blúzt, farmeringet vagy egyszerű, hosszú ujjú pólót is felvehetünk alá. Az összeállítást dobjuk fel néhány hangsúlyos karkötővel, amelyből nem árt feltankolni magunkat, hiszen a tavasszal a csuklókra halmozott ékszerek, órák és kendők a legdivatosabbak.

Dumáljuk ki! Szocpol újratöltve




SZOKNYA: Mango - 9.995 forint; KARKÖTŐ: Mango - 3.995 forint;
ÓRA: Esprit - 79,90 euró; MELLÉNY: Esprit - 55,90 euró; BLÚZ: Mango - 6.595 forint;
CIPŐ: Deichmann - 3.495 forint; TÁSKA: Deicmann - 2.495 forint


Tipp! Így árulják magukat a sztárok! Kattints a galériáért!



Csajos

Ha már küszöbön a tavasz, akkor öltözzünk színesen! A mintás pólókkal még mindig nem lőhetünk mellé, ezek miniszoknyával is jól néznek ki. Blézert vagy vékony dzsekit is húzhatunk föléjük, amelyre nem zavaró téli kabátot húzni. Színes ékszer, világos táska, és indulhatunk a tavasznak!


SZOKNYA: Mango - 9.995 forint; PÓLÓ: New Yorker - 3490 forint;
TÁSKA: Mango - 31.990 forint; DZSEKI: H&M - 9.990 forint;
CIPŐ: Vagabond - 28.990 forint; LEGGINGS: Pull & Bear - 2.995 forint;
GYŰRŰ: Pull & Bear - 1.995 forint

Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő? Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.