diéta házasság zsírégetés fogyókúra kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is észrevetted, hogy barátnőid, ismerőseid mind elhíztak, miután férjhez mentek? Íme 4 ötlet, amellyel garantáltan elkerülheted a plusz kilókat, akkor is, ha már bekötötték a fejed.

1. Közös nasi a kanapén

Talán ezt a cikket is éppen a kanapén olvasod, miközben szorosan hozzábújsz a pasidhoz kezedben egy kis rágcsálnivalóval. Ezért senki sem hibáztat, jó is az, amikor együtt falatoztok. A legtöbb pár a közös szabadidőt általában ülve tölti, evéssel - derült ki egy felmérésből. Ez persze nem azt jelenti, hogy ki kell dobnod a pasidat annak érdekében, hogy lefogyj. Inkább szervezz olyan közös programot, ami nem az evésről szól. A szex is ilyen természetesen, de ennél azért jóval több kell.

Thinkstock
Thinkstock


A Life.hu tippje:

Iratkozzatok be egy tánctanfolyamra, kiránduljatok, bringázzatok, vagy sétáljatok hetente legalább 3X30 percet. Ha még nincs kutyátok, itt az idő venni egyet - persze csak akkor, ha megfelelőek a körülmények számára. Nagyszerű motiváló erő tud lenni, mert őt minden nap el kell vinni sétálni.

2. 34 grammal több zsír

Szerelem, házasság, aztán pedig jönnek a gyerekek. Alkattól függően minden szülés után kb. 2-5 fölösleges kiló kúszik fel egy nőre. A hízás azonban sokszor akkor sem áll meg, amikor a gyerekek már totyognak, vagy tinédzser korba lépnek. Egy kutatásból kiderült, hogy azok a felnőttek, akiknek gyerekeik vannak, átlagosan 34 grammal több zsírt fogyasztanak a kelleténél hetente, mint azok, akiknek nincs gyerekük. A szülők ugyanis nagyon elfoglaltak, ezért sokszor magas zsírtartalmú félkész ételeket vásárolnak, mint pl. pizzát, hamburgert, hot dogot.

A Life.hu tippje:

A magas kalóriatartalmú élelmiszerek helyett vásárolj be a piacon magas vitamin- és rosttartalmú idényzöldséget, gyümölcsöt, fehérjében gazdag halfilét és csirkehúst, amiket változatosan elkészíthetsz.

Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett! Kattints a galériáért!



3. Viszlát, családi kiszerelés!

Amíg egyedülálló voltál, vacsorára egy tál gabonapehely is megtette. Amikor az ember családban él, nemcsak táplálóbb ételeket eszik - sajnos -, de többet is. Talán veled is előfordult már, hogy nemrég ettél, de a férjeddel is leülsz még egyszer vacsorázni, hogy ne egyedül falatozzon. Ezzel nincs is semmi baj, ha egészséges és kevésbé hizlaló étel kerül az asztalra. Fogyassz sok rostban gazdag zöldséget és kevesebb tésztafélét, kenyeret. Figyelj a kalóriabevitelre is!

Thinkstock
Thinkstock


A Life.hu tippje:

Az alábbi kalóriák betartásával akár heti fél kilótól is megszabadulhatsz: reggelire: 300 kcal, ebédre: 400 kcal, uzsonnára: 150 kcal, vacsorára: 500 kcal, utóvacsorára 150 kcal.

4. Soha nincs időd magadra

Te is feltetted már magadnak a kérdést, hogy a gyerekek, a munka, a mosás, főzés, vasalás mellett ki engedheti meg magának, hogy este hatkor pilatesórára menjen? Nem feltétlenül kell ebben gondolkodnod.

A Life.hu tippje:

Napi 5 perc mozgás is hasznos lehet, és tornázhatsz otthon DVD-re is például este, amikor a gyerekek már lefeküdtek.

Ez zsír! 40 kilót fogyott a híresség! Kattints a galériáért!



A fejünkbe vettük, hogy lefogyasztjuk az országot!

Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?

Mondd el nekünk, és mi minden segítséget megadunk neked céljaid eléréséhez!
Már közel 500 000 kilónál tartunk!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.