fashion week öltözködés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki azt hitte, az Oscar-gálával kilőttük az összes izgalmas, gyönyörű vagy éppen botrányos ruhát a héten, az nagyon téved. Most sem úsztuk meg bugyivillantás és borzalmas összeállítások nélkül, de különleges darabokban sem volt hiány.

A hét trendje: a sárga ruha

A héten már a hírességek is nagyon várták a vibráló tavaszt. Sokan közülük a sárga különböző árnyalataihoz nyúltak, többségük sikerrel. Cameron Diaz narancssárga ruhájában és ezzel a rövid hajjal akár tíz évet is letagadhatott volna. Vanessa Hudgens is bombázó volt, ha leszámítjuk a veszélyesen hosszú ruhahosszt. Heidi Klum merészen kivágott, fémberakásos miniruhával hirdette a függetlenségét. Venus Williams sellőfazonú ruhájában magához képest szenzációsan nézett ki. Aki eddig hiányolta a vörös szőnyegről a nőies idomokat, annak most egy szava sem lehet.

AFP
AFP



A hét legragyogóbb dívái

A csillogó flitteres darabok a hétköznapokon is egyre gyakrabban megjelennek, amire az estélyi ruhák flitter-túladagolással tromfolnak rá. A héten több híresség is tetőtől talpig csillogásba burkolózott. Jennifer Lopezt mélyen dekoltált, bordó csillogó csodában láttuk, Kate Winslet tőle szokatlan, de kétségkívül tökéletes, csillogó darabot választott. Carmen Electra pedig nyuszilány-rózsaszínben mutatta meg nőies domborulatait. A legkülönlegesebb Karolina Kurkova szupermodell hófehér csillogó kezeslábasa volt.

AFP
AFP

Tipp! Még mindig csúcsformában a 42 éves modell. Kattints a galériáért!

A hét legkülönlegesebb ruhái

Az Oscar-gála utáni Vanity Fair partira sokkal izgalmasabb ruhákat választottak a hírességek, mint a gálára. Nagy kedvenceink közé tartozik January Jones csokoládébarna-méregzöld együttese, Elizabeth Banks pöttyös-tollas alkalmi ruhája és Lily Collins királykék mintás púderszínű estélyije.

AFP
AFP



A legmeghökkentőbb kiegészítő

A stílusikonnak kikiáltott színésznő, Michelle Williams nem felejtette magánál Salinger Zabhegyezőjét, ahogy első pillanatban látszik. A kezében egy könyvnek álcázott retikült tart, amely Olympia Le-Tan alkotása. A tervező könyv-táskáinak olyan színésznők nagy rajongói, mint Natalie Portman vagy Tilda Swinton.

AFP
AFP

Még több szexi kép Michelle Williamsről galériánkban. Kattints a képre!

A hét legcikibb villantása

A hét álvillantása Jennifer Lopez Oscaros ruhájához kapcsolódik, amelyről mindenki azt híresztelte (valódi botrány híján), hogy az énekesnő mellbimbója megmutatkozott, pedig nem is. A valódi villantásra néhány óra múlva tényleg sor került. Venus Williams közvetlenül a gála után megrendezett Vanity Fair partin olyan hévvel pózolt, amíg egyszer csak látni lehetett a bugyiját is.

AFP
AFP

A hét legnagyobb talánya

Ha már a bugyinál tartunk: a hét másik nagy talánya az volt, vajon Kate Hudson viselt-e bugyit az alkalmi ruhája alatt, és ha igen, akkor milyet. A különleges szabású ruha mély hátkivágása és az abba bevarrt áttetsző, testszínű anyag ugyanis azt feltételezi, hogy ez a ruhadarab kimaradt az aznapi összeállításból.

AFP
AFP



A hét mellényúlásai

Mena Suvari színésznő ugyan 33 éves, de még mindig a hamvas és a bájos a legjobb jelzők, amellyel a külsejét illethetjük. A héten viszont túlságosan is ráerősített erre az énjére, amikor hófehér vattacukornak öltözött Elton John bulijába. Irina Shayk, Christiano Ronaldo (volt?) barátnője nem bízott sokat a képzeletre. A bombatestű szupermodell mellei félig kilógtak a csillogó alkalmi ruhájából - a fél világ legnagyobb örömére.

AFP
AFP

Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő? Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.