Julia Ormond őszinte ráncai - Heti beauty-mustra

frizura sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz elhinni, hogy a hírességek között még van olyan, aki képes ellenállni a nyomásnak, és nemet mond a plasztikai sebészetre. A héten a vörös szőnyegen régen látott brit sztár, Julia Ormond mutatta meg, hogy plasztikai műtétek nélkül is lehet teljes életet élni - színésznőként is.

A hét új frizurája

Katie Holmes a Vanity Fair bulijára igazán kitett magáért. A sztár, akit nap mint nap lepukkant külsővel kapnak le a lesifotósok, szenzációsan nézett ki, amit sokban köszönhet új frizurájának is. A színésznő idén nagyon divatos, hangsúlyos, sűrű frufrut vágatott magának, ami nagyon jót tett a vonásainak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Katie szexi fotóiért!

Különleges copf

A copfoknak egy ideje bérelt helyük van a legdivatosabb frizurák között, de a héten Stana Katic színésznő úgy gondolta, hogy beújít. A szimpla copf helyett duplázott, ami első látásra kicsit furcsa, de még az is lehet, hogy divatot teremt vele.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legszebb sminkje

Olivia Wilde gyönyörű szemeit nem is emelhette volna ki jobban, mint ez az arany és bronz smink, amit még ütősebbé tett a fekete kontúr. Az ennyire dinamikus, élénk szemsmink mellé nem is kell több a barackos arcpírnál és a szintén barack árnyalatú rúzsnál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Rá se lehet ismerni, elképesztően szexi lett a vadóc énekesnő! Kattints a galériáért!



A hét legőszintébb híressége

Julia Ormond egyike azoknak a sztároknak, akik nem hisznek a plasztikai sebészetben és ezt vállalják is. A régen látott híresség 47 éves, tehát pont ugyanannyi idős, mint Elizabeth Hurley, Sarah Jessica Parker és Brooke Shields, akik azonban nem mondanak nemet a beavatkozásokra. Julia Ormond a genetikára bízza az arcát, ezzel viszont a legőszintébb hírességek közé tartozik, akik tudják, hogy az arcukkal dolgozniuk is kell, nem csak megjelenni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét beauty-bakijai

Gwen Stefani védjegye a platinaszőke haj és a vörös színű rúzs. A divattervezőként is dolgozó énekesnő ritkán téved, de most nagyon mellényúlt ezzel a magasra tupírozott frizurával. Legalább 10 évet öregített rajta ez a furcsa haj. Kelly Osbourne hajával még mindig nem tudtunk teljesen megbarátkozni, de ezzel a rúzzsal csak még furcsább lett az összkép.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő? Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.