fashion week bizarr sztárcipők sztárok cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha azt kívánjuk, bárcsak egy-egy cipő soha ne kerüljön a kifutóról az üzletekbe. Vannak viszont olyan hírességek, akik pont ezekre a lehetetlen darabokra buknak, a végeredmény pedig sokszor nem is olyan szörnyű. Megmutatjuk az utóbbi évek 8 legbizarrabb cipőjét, amelyet hírességek is viseltek.

Lucy Liu és a sarok nélküli cipő

A sarok nélküli cipők először 2007-ben debütáltak Antonio Berardi kifutóján, és Victoria Beckham tette őket világszerte ismertté. Azóta már több tervező is előállt hasonló modellekkel, és számtalan híresség viselte őket Beckham asszonyon kívül is. Legutóbb például nem az extrém divathóbortjairól ismert Lucy Liu-t láthattuk egy Giuseppe Zanotti modellben, amelynek sarokmagassága 15 centiméter lenne.

Forrás: www.net-a-porter.com, AFP
Forrás: www.net-a-porter.com, AFP

Lady Gaga és az Armadillo

Alexander McQueen 2010-es tavaszi-nyári kollekciójában tűnt fel az Armadillóra keresztelt cipő, amely magyarul a kilencöves tatu nevű páncélos emlőst jelöli. A bizarr formával és még lehengerlőbb méretekkel rendelkező robosztus lábbelire ki más is csaphatott volna le, ha nem Lady Gaga. Az állandó vizuális provokációjáról ismert énekesnő a Bad Romance című számához készült klipjében is viselte az extrém cipőt. Az Armadillo más hírességeknek is megtetszett, de kivétel nélkül mindnek borzalmasan állt.

Stohl szabadult: Megbűnhődte bűneit?


Madonna és a pisztolysarkú Chanel

Az énekesnőt sem kell félteni, ha botránykeltésről van szó, igaz, ő Lady Gagához képest fifikásabb, érettebb módját választja ennek. Az elmúlt években az egyik legemlékezetesebb divatdobása volt, amikor a decens fekete ruhájához a Chanel pisztolycipőjét viselte. Mi ez, ha nem drámai belépő?

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Marion Cotillard és az istennők

A francia színésznőről már első pillantásra lehet tudni, hogy nem a hollywoodi sztárok között szocializálódott. Szívesen vállal be különleges darabokat úgy, hogy azok még inkább hozzáadnak nőies stílusához. Ez történt akkor is, amikor Christian Dior Goddness (azaz istennő) szandálját viselte, amelynek sarkait afrikai termékenységi szobrok "helyettesítették". Két hónappal később a színésznő bejelentette, hogy első gyermekét várja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi festményekre? Kattints a galériáért!



Rihanna és a Louboutin önvédelmi fegyver

Távolról egyszerű szandálnak tűnik, nem is értjük, az extrém divatobjektekért rajongó énekesnő mit látott meg benne. Közelebbről nézve kiderül a titok: a Louboutin Lady Max 100 elnevezésű szandálja van a lábán. A tervező az utóbbi években több modellt is piacra dobott fém- vagy műanyagtüskékkel. A platform változatok mellett, amelyért például Christina Aguilera is odáig van, a szandálokat is imádják a hírességek. Ilyen cipőkkel a lábunkon még a sötét sikátorokon is keresztül mernénk sétálni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Willow Smith cipőnadrágja

Most akkor ez cipő? Vagy nadrág? Igazából, mindkettő: Willow Smith, Will Smith excentrikus lánya a 2010-es Kid's Choice Awards vörös szőnyegén már megmutatta, hogy ő Lady Gaga trónkövetelője. Még az sem zavarja, hogy ezt a ruhadarabot valószínűleg nem egyszerű fel- és levenni, a lényeg, hogy őrült és extrém legyen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Különleges cipők magyar tervezőktől. Kattints a galériáért!



Helena Bonham Carter felemás cipője

Az biztos, hogy Helena Bonham Cartert sem kell félteni, ha különcségről van szó. A színésznő a 2011-es Golden Globe-gálára felemás cipőt húzott, és biztosak lehetünk benne, hogy nem véletlenül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vanessa Hudgens patacipője

A színésznő kinőtte már a Szerelmes hangjegyek (High School Musical) szirupos világát, ami jól látszik az öltözködésén is. Szívesen bevállal olyan durva és bizarr darabokat, mint például Jeremy Scott tervező patacipője, amelyet valószínűleg egy kecske lábfeje ihletett. Ez a cipő minden, csak nem nőies.

Forrás: http://nymag.com/fashion, AFP
Forrás: http://nymag.com/fashion, AFP

Tipp! Még mindig csúcsformában a 42 éves szexi modell. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.