Csaknem 200 kilót fogyott 2 év alatt Nagy-Britannia legkövérebb nője

kövér diéta gyomorszűkítő műtét túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves Marie Eaton annyira meghízott, hogy egy idő után már nehezebb volt, mint párja és négy gyereke együttvéve, majd csodával határos módon 197 kilótól szabadult mindössze két év leforgása alatt.

A nottinghamshire-i Newark-on-Trentben élő négygyerekes Marie Eaton két évvel ezelőtt még 318 kilót nyomott, és mivel már nem volt képes felmenni az emeleti hálószobába, ezért inkább a nappali kanapéján aludt. Marie - aki élettársa biztatatására kezdett bele egy rendkívül szigorú diétába - azóta testsúlyának jóval több, mint felét leadta. Nézd meg a fogyás előtti és utáni fotókat Marie-ról!

Adj erőt másoknak! Te hogyan fogynál le?
Írd meg, és mi megjelentetjük!


"Minden nap több liter szénsavas cukros üdítőt ittam, és hetenete legalább négyszer, alkalmanként 40 fontot költöttem zsíros, cukros gyorséttermi ételekre. De 40 éves koromban, mikor a tükörbe néztem, úgy éreztem, hogy mindennek vége, és valamit tennem kell, hogy megfordítsam ezt a folyamatot" - mondta Marie. "Tisztában voltam vele, hogy ha nem változtatok az életmódomon, a gyerekeim anya nélkül fognak felnőni" - tette hozza a négy gyereket nevelő asszony.

A 16 éves korában még csak 57 kilós Marie fokozatosan és észrevétlenül szedte fel az óriási súlyfelesleget. Idővel Marie kiérdemelte Nagy-Britannia egyik legkövérebb nőjének címét is, és mivel egy idő után már képtelen volt elhagyni az otthonát, súlyos agorafóbia is kialakult nála.

Thinkstock
Thinkstock

Marie életében az jelentette a valódi fordulópontot, amikor barátja, Paul megkérte a kezét, ekkor ugyanis elhatározta, hogy az esküvőjére le fog fogyni. Marie azonnal szigorú diétába fogott, naponta mindössze 800 kalóriát vett magához, majd, miután csaknem 100 kilót lefogyott már, orvosa ajánlására gyomorszűkítő műtéten is átesett, amely során gyomrának mintegy 25 százalékát eltávolították. Egy személyi edző segítségével ráadásul egyre hatékonyabbá vált a fogyás, így mára csupán 116 kiló a testsúlya, ami azt jelenti, hogy két év leforgása alatt többet fogyott, mint négy gyerekének összsúlya.

"Az esküvőmön már csak fele annyi volt súlyom, mint a legrosszabb időszakomban. A családtagjaim alig ismertek rám, azt hitték rossz esküvőre érkeztek. Rettentő büszke voltam a teljesítményemre. Most végre újra tudom szeretni az életet" - vallotta be Marie, aki mostanában fogyni vágyó embereknek ad tanácsokat.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Nézd meg magad kövéren!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120302-nezd-meg-magad-koveren.htmlÜlőmunka: még a vékony testalkatúak is elhíznakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120301-ulomunka-meg-a-vekony-testalkatuak-is-elhiznak.htmlSikertörténet: "30 kilót fogytam hat hónap alatt!" - Így nyerheted vissza versenysúlyodat szülés utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120228-sikertortenet-30-kilot-fogytam-hat-honap-alatt-igy.htmlNe mást okolj, ha a gyereked habzsolva eszikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120224-ne-mast-okolj-ha-a-gyereked-habzsolva-eszik.htmlA kóros úszógumi akár daganatos betegséghez is vezethethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120223-a-koros-uszogumi-akar-daganatos-betegseghez-is-vezethet.htmlDr. Csernus Imre: "Csak így lehet lefogyni!"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120220-dr-csernus-imre-csak-igy-lehet-lefogyni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.