Nem túl sok ez egy tinédzsernek? Justin Bieber ezt a hatalmas házat vásárolta meg nemrég

Selena Gomez luxuslakás milliomos Justin Bieber lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber a napokban töltötte be a 18. életévét - e jeles alkalomból egy igazán szép kis ajándékkal "lepte meg" magát a popsztár.

Túl a tizennyolcon a tinisztár úgy gondolta, ő és kedvese, Selena Gomez megérdemelnek egy luxuskéglit, így Mr. Bieber beruházott egy új házikóba. A hollywoodi dombokon fekvő pazar házat Justin potom 10,8 millió dollárért vásárolta meg. A házban korábban Ashton Kutcher lakott, egészen tavaly novemberig, amikor szakított feleségével, Demi Moore-ral. Ashton az építményt havi 50 ezer dollárért bérelte, de Justinnak annyira megtetszett a tágas otthon, hogy ő inkább megvette magának. A házról készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A tinisztár imádja a nagy tereket, nem csoda hát, hogy beleszeretett a 873 négyzetméteres otthonba, melyben többek között öt hálószoba is van. Az üvegfalakkal szegélyezett hatalmas ebédlőből mesés látvány nyílik a csodás hollywoodi tóra. A házban található még egy saját moziszoba, bár, medence, edzőterem és masszázsszoba is, hogy a tizenéveseknek legyen hol "kipihenni a fáradalmakat". A hatalmas, mindennel felszerelt konyhában pedig Justin bátran gyakorolhatja a főzést, ha éppen úgy tartja úri kedve.
Justin a múlt héten ünnepelte a tizennyolcadik születésnapját, ebből az alkalomból egy csodás, vadiúj elektromos autót is kapott menedzserétől, Scooter Brauntól.

Átalakítunk! Ilyen egy igazi francia hölgy! Kattints a galériáért!



Már csak kisebb szerepeket vállal a 10 éves sztár, Uggiehttp://www.life.hu/hazitunder/20120305-mar-csak-kisebb-szerepeket-vallal-a-10-eves-sztar-uggie.htmlŐ is nyomorog? A VV5 nagyszájúja még egy hónapig tudja eltartani magáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120306-o-is-nyomorog-a-vv5-nagyszajuja-meg-egy-honapig-tudja.htmlKreatívan dekortapasszal: így használd az új őrületet!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120305-kreativan-dekortapasszal-igy-hasznald-az-uj-oruletet.htmlVV Eszter a családalapításra és az otthonteremtésre akar koncentrálnihttp://www.life.hu/hazitunder/20120303-vv-eszter-a-csaladalapitasra-es-az-otthonteremtesre-akar-koncentralni.htmlKritikus helyek a konyhában, ahol hemzsegnek a kórokozók - Így szabadulj meg tőlük természetesenhttp://www.life.hu/hazitunder/20120229-kritikus-helyek-a-konyhaban-ahol-hemzsegnek-a-korokozok-igy.htmlA kerítésen másztak be a TV2 sztárjához - Biztonsági szolgálat védi őkethttp://www.life.hu/hazitunder/20120301-a-keritesen-masztak-be-a-tv2-sztarjahoz-hajdu-peterhez-.htmlZsírégető receptek, ha fogyni igen, de koplalni nem szeretnélhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120228-zsiregeto-receptek-ha-fogyni-igen-de-koplalni-nem-szeretnel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.