Détár Enikő Varga Izabella Tatár Csilla Ördög Nóra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miről ilyen karcsú Ördög Nóra, és mitől izmos és energikus Tatár Csilla? Vajon hogyan tartja magát évek óta bomba formában Détár Enikő? Egy hosszú forgatási nap után mire van még energiája az ország egyik legismertebb sorozatszínésznőjének? Ismert magyar nőket kérdeztünk edzésmódszereikről és kedvenc sportjukról.

Ördög Nóra, az RTL Klub háziasszonya még keresi az "igazit"

Nóra az időszakosan edzők közé tartozik - ha ideje engedi, sportol, de előfordul olyan is, hogy hónapokig nem indul el edzeni. "Mivel tíz évig versenytáncoltam, és szerencsére erre még emlékeznek is az izmaim, így a kevés sport is gyorsan meglátszik rajtam. Januártól kicsit több időm lett magamra, így a barátnőmmel elhatároztuk, hogy több időt szánunk az edzésekre. Voltam mostanában jógázni, és nagyon vágyom arra, hogy végre a body artot is kipróbálhassam - szerintem az lesz az én sportom. A RTL Klubnál néha lejárok a konditerembe is, ezt igyekszem rendszeresebben csinálni. A speedfitnesz is bevált, mert ezt a módszert nekem találták ki: rövid, de intenzív edzés időhiányban szenvedőknek, látványos eredmény és utána pusztító izomláz, hogy büszke lehessek magamra!"

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Détár Enikő, színésznő

Enikő életében mindig is fontos szerepet töltött be a mozgás, hiszen a táncos darabokhoz és a rengeteg fellépéshez jó kondi kell. "Szinte minden nap, de legalább egy héten hat alkalommal sétálok minimum egy fél órát a kutyáimmal a közeli erdőben. Van, amikor ez csak séta, de ha kedvem van, gyorsgyaloglás lesz belőle. Ezen kívül hetente két-három alkalommal edzőterembe járok - kardiózok, a taposógépet és az ellipszistrénert használom, illetve egészen kis súlyokkal végzek hosszú sorozatokat. Ha sok fölös energiám van, elnézek egy zumbaórára. Jógázni évek óta szeretnék elkezdeni, de eddig nem sikerült időt szánnom rá. Plusz a színházi előadásaim próbáin is sokat mozgok, a Macskákban hosszú évek óta fellépek, oda is kell a jó kondi."

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a képre a galériáért!

Tatár Csilla, a Mokka műsorvezetője igazi "futóbolond"

Csilla igazi sportlady, és leginkább a futásra esküszik. "Számomra a sport egy életforma. Nem csak akkor edzek, ha fogyni akarok - én igyekszem minden nap, de legalább heti öt alkalommal mozogni. A kedvencem a futás, általában napi 4-5 km-t futok futópadon, ha pedig máshoz is kedvem van, az ellipszistrénert használom. Számomra az a fontos, hogy megizzadjak, elfáradjak az edzés alatt, ezért igyekszem mindig kardiomozgást végezni, súlyokat emelgetni azonban egyáltalán nem szeretek. Most a kollégáimmal készülünk a triatlonra, így úszni is eljárok, amit különösen szeretek, mert gyermekkorom óta űzöm ezt a sportot. Pár alkalommal pedig a speedfitneszt is kipróbáltam, és az is nagyon tetszik."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Varga Izabella, a Barátok közt Nórája élvezni akarja az edzést

Izabella szeret sportolni, de csak addig, amíg élvezi a mozgást: "Rendszeresen sajnos nem jutok el edzeni a munkám miatt, így egy olyan mozgásformát kellett választanom, ami nincs időhöz, helyhez, órarendhez kötve. A nordic walking az, ami számomra a legegyszerűbb és a legélvezetesebb, mert a gyorsgyaloglásra gyakorlatilag bárhol, bármikor lehetősége van az embernek. Régen nagyon sokat görkoriztam, de ehhez sajnos nincs elég megfelelő terep Magyarországon. Ha napokig reggel héttől estig forgatok, akkor nem jut időm lemenni az edzőterembe sem, de ha már két hétig nem sportolok, lelkiismeretfurdalást érzek. Ha kedvem és időm van, beteszek egy jóga DVD-t vagy elmegyek egy fitneszterembe, de számomra a mozgás csak akkor jó, ha örömet okoz, ha jólesik csinálni, és az energiám is megvan hozzá" - vallja Izabella.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.