Cameron Diaz öregszik - Heti beauty-mustra

frizura haj sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, egyre több hollywoodi híresség mond nemet a különböző arcfeltöltő kezelésekre, a plasztikai beavatkozásokra, a botoxra. Valószínűleg rájöttek arra, hogy még egy ideig szeretnék használni az arcukat. Érdekes, hogy Hollywood egyik szőke bombázója is köztük van.

A hét hajfonata

Hajfonatból sosem elég, a variációk száma pedig végtelen. A héten Jennifer Morrison színésznő megoldása tetszett a legjobban. A fej oldaláról induló francia fonás belefut a copfba, és a hajgumira tekeredve elrejti azt. Hosszú hajúaknak újabb szuper inspiráció.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét napszítta frizurája

A napszítta tincseket imádják a hírességek, mi pedig gyönyörködhetünk a szebbnél szebb megoldásokban. Egyik nagy kedvencünk Elizabeth Olsen sötétszőkéből világosszőkébe váltó hajszíne, amely tényleg olyan természetes, mintha a színésznő a tengerparton töltötte volna az elmúlt heteket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Kórosan sovány celebek! Kattints a galériáért!



Tusvonal kétszer

Nagy kedvencünk a tusvonal, mert a szempillák tövébe húzott egyszerű vonalnál nem is kell több egy hétköznapi sminkhez. A héten két gyönyörű megoldást láttunk: Emily Blunt a mesteri egyszerűség mellett döntött, amikor a tusvonal mellett egy kevés rózsaszín rúzzsal tette élénkebbé az arcát. Alison Brie színésznő sminkjének elkészítéséhez ennél több pipereholmira volt szükség. A színésznő hangsúlyos rúzst és arcpírt is használt, a legérdekesebb viszont a szemfestés. A felső szemhéjra tusvonal került, az alsó pillasort viszont bronz szemhéjpúder keretezi, amely még jobban kiemeli a színésznő kék szemét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét ellentétpárja

Valószínűleg a köztük lévő 14 év is sokat hozzátesz ahhoz, hogy Cameron Diazt és Megan Foxot választottuk a hét ellentétpárjának, de másnak is szerepe van ebben. Úgy tűnik, a szőke bombázó még nem pánikolt be attól, hogy lassan 40 éves lesz, és egyelőre nem szeretné eltüntetni a mosolyráncait, amelyek egyre csak szaporodnak. Nem így Megan Fox, aki hosszú idő után a héten először mutatkozott a vörös szőnyegen. A látvány megdöbbentő, a 25 éves színésznő arca kezd egy Barbie babáéhoz hasonlítani, és biztosak vagyunk benne, hogy ennek nem genetikai oka van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.