Nem nyúl a pénzhez a VV5 nyertese - Egészen más tervei vannak

Való Világ 5 VV Eszter VV Vera VV Attila VV Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi lett a villalakókkal a ValóVilág után? A valóságshow sztárjai zenei és modellkarriert építenek, a villa óta szerelmesek lettek - lássuk, mi újság Csabával, Attilával és a többiekkel!

Az egykori villalakók előtt kitárult a világ. Csaba zenéjét azóta rengetegen szeretnék hallani, így a fiú naptárában nincs sok üres hely. VV Vera szorgosan edz - Bunyós Pityunál heti négy-öt boxedzésen vesz részt a pornós lány. Verának van is mire edzenie: körülbelül két hónap múlva lesz majd az első meccse. Az érzékeny lelkű lány arra is készül, hogy tanácsokat, instrukciókat adjon majd a VV6 leendő játékosainak, és elmesélje, ő hogyan élte meg azt a pár, villában töltött hónapot.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg a döntő képeit!

A villa szexi lányai is élvezik a szabadságot, és igyekeznek a külsejüket használni a megélhetéshez. Veronika fehérneműre vetkőzött, Annamari pedig a modellpálya felé kacsintgat. Utóbbinak a magánélete is helyrejött, egy Csabihoz stílusban hasonló úriember teszi őt boldoggá. A villa ügyvédnője, Eszter is megtalálta a boldogságot: kedvesével közös jövőt terveznek.

A ValóVilág 5 győztese, Attila az interneten szeretne maradandót alkotni, így dolgozni akar. "Azt, hogy mi lesz a jövőben a pénzzel, arra még konkrét ötleteim nincsenek. Egy dologban biztos vagyok: nem szeretnék abból a pénzből élni, az lenne a legjobb, ha nem kellene hozzányúlni. Dolgozni szeretnék ugyanúgy, ahogy az elmúlt években is mindig tettem, és abból szeretnék megélni. "


Nem túl sok ez egy tinédzsernek? Justin Bieber ezt a hatalmas házat vásárolta meg nemréghttp://www.life.hu/hazitunder/20120306-nem-tul-sok-ez-egy-tinedzsernek-justin-bieber-ezt-a.htmlMilyen zenét szeretsz? Így rendezd be a lakásod!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120305-milyen-zenet-szeretsz-igy-rendezd-be-a-lakasod.htmlMár csak kisebb szerepeket vállal a 10 éves sztár, Uggiehttp://www.life.hu/hazitunder/20120305-mar-csak-kisebb-szerepeket-vallal-a-10-eves-sztar-uggie.htmlŐ is nyomorog? A VV5 nagyszájúja még egy hónapig tudja eltartani magáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120306-o-is-nyomorog-a-vv5-nagyszajuja-meg-egy-honapig-tudja.htmlKreatívan dekortapasszal: így használd az új őrületet!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120305-kreativan-dekortapasszal-igy-hasznald-az-uj-oruletet.htmlVV Eszter a családalapításra és az otthonteremtésre akar koncentrálnihttp://www.life.hu/hazitunder/20120303-vv-eszter-a-csaladalapitasra-es-az-otthonteremtesre-akar-koncentralni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.