Extrém szépségek a vörös szőnyegen - Heti beauty-mustra

frizura baki sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten megleptek bennünket a hírességek. Van, aki új hajszínnel érkezett a vörös szőnyegre, mások olyan vad sminket engedtek meg maguknak, amelyet nem lett volna szabad. Íme, a hét furcsaságai.

Heti trend: pandamaciszemek

A héten több híresség is rájött, hogy Taylor Momsen szeretne lenni, ezért erős, füstös szemet festettek maguknak. A baj csak az, hogy ahogy a fent említett énekesnőnél nem működik a dolog, úgy Kelly Osbourne és Julianne Moore is furcsán néz ki a pandamacisminkkel. A vörös hajú színésznőt ráadásul jó pár évvel öregítik is a sötét, füstös szemek. Ez a fajta smink tényleg csak a fiataloknak áll jól.

AFP
AFP



A hét legbizarrabb sminkje

Rye Rye rapper és táncos a héten nagyon furcsa sminkben jelent meg a vörös szőnyegen: lila füstös szemek mellé lila szájat festett. Erre mondjuk, hogy mindenki csak saját felelősségére utánozza, ez ugyanis kicsit sem átlagembereknek való viselet.

AFP
AFP


Tipp! Könnyekkel végződött a Megasztár 6 első döntője. Kattints a galériáért!


A hét legmeglepőbb frizurája

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.