Idegen tollakkal ékeskedett a hercegné - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra kiegészítő sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén tavasszal visszatér a 20-as évek divatja az elmaradhatatlan rojtokkal és tollakkal. Az angol királyi családban viszont a tollak hagyományosan a fejre, egészen pontosan a kalapokra kerülnek. Persze az sem mindegy, milyen mennyiségben. Zsófia hercegnő a héten kicsit túlvállalta magát ezügyben.

Heti trend: minél feltűnőbb cipő

Még a legegyszerűbb összeállítást is izgalmassá tehetjük egy-egy különleges lábbelivel. Emmy Rossum izgalmas ibolyalila topánnal dobta fel az összeállítását, Nina Dobrev pedig dalmatapöttyös szandállal tette feltűnőbbé a kis fekete ruhát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznők viszont szívesen kísérleteznek azzal is, hogy merészebb darab mellé merész cipőt választana. Garcelle Beauvais színésznő piros ruhájához zebramintásat választott, Brie Larson pedig a pasztellszínű ruhácskára erősített rá egy feltűnő, virágmintás darabbal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legszebb táskája

Van, amikor nem is a cipő, hanem a táska segítenek abban, hogy még különlegesebbé varázsolják a megjelenésünket. Jenna Dewan színésznő a héten olyan alkalmi retikült választott, amely bármilyen exkluzív ékszerrel felér.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legbizarrabb kiegészítője

A 20. század elején egy különleges divathóbort miatt teljes énekesmadár fajok kerültek a kipusztulás közelébe, mert az előkelő hölgyek kitömött madártetemekkel díszítették a kalapjukat. Zsófia wessexi grófné alkalmi kalapkreációja szerencsére egyetlen fajt sem veszélyeztet, csak nagyon furcsán néz ki. Ki tudja, mi vette rá, hogy egy rózsaszín tyúkot ültessen a fejére...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Átalakítunk! Teljesen kivirult a szingli lány. Kattints a galériáért!



A hét hasvillantása

Ideje hozzászokni a hasvillantásokhoz, mert idén tavasszal ultradivatosak a rövid derekú darabok. Miley Cyrus sem bízott sokat a képzeletre, amikor egy kombinéfelsőben és egy átlátszó maxiszoknyában jelent meg egy filmbemutatón. Az énekesnőt tavaly sok kritika érte, hogy felszedett pár kilót, de ezek mostanra teljesen leolvadtak róla.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legellentmondásosabb összeállítása

Mondhatjuk, hogy ez az aranyszínű anyag úgy néz ki, mint a szaloncukorpapír, de Jennifer Lawrence alakján káprázatosan mutat ez az alkalmi ruha. A színésznő viszont hatalmas bakit vétett, amikor nem engedte közel magához a fodrászát, mert ilyen frizurával ezt a ruhát viselni felér egy divat elleni merénylettel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Könnyekkel végződött a Megasztár 6 első döntője. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.