Meghalt a világ legcsúnyább kutyája

kutya Yoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenöt éves korában elhunyt Yoda. A négylábút 2011-ben a világ legrondább kutyájának választották meg.

A pici Yoda kínai meztelen kutya és csivava keverék volt, és még egy kilót sem nyomott. A kisállat Kaliforniában, Hanfordban élt gazdájával, aki egykor megsajnálta és befogadta. Terry Schumacher lánya tizennégy éve talált rá egy utcán az ebre, de a gyerek édesanyja először patkánynak hitte a kutyust. A nem éppen szép állatka állítólag álmában halt meg. Yodának egyébként jövedelmező volt a cseppet sem előnyös külseje: tavaly júniusban nyerte el a világ legrondább kutyája címet, a díjhoz pedig ezer dollár járt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Új családtag érkezett a Megasztár szerelmespárjáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20120314-igy-el-a-megasztar-szerelmesparja-tolvai-reni-es-kallaysaunders-andras.htmlMilliókat bukott Colin Farrell írországi házaivalhttp://www.life.hu/hazitunder/20120313-milliardokat-bukott-colin-farrel-irorszagi-hazaival.htmlKülönleges dekoráció, ami gyógyít: így segít a sótégla allergia, asztma ellenhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120223-kulonleges-dekoracio-ami-gyogyit-igy-segit-a-sotegla-allergia-asztma.htmlNem nyúl a pénzhez a VV5 nyertese - Egészen más tervei vannakhttp://www.life.hu/hazitunder/20120309-nem-nyul-a-penzhez-a-vv5-nyertese-egeszen-mas.htmlNem túl sok ez egy tinédzsernek? Justin Bieber ezt a hatalmas házat vásárolta meg nemréghttp://www.life.hu/hazitunder/20120306-nem-tul-sok-ez-egy-tinedzsernek-justin-bieber-ezt-a.htmlMilyen zenét szeretsz? Így rendezd be a lakásod!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120305-milyen-zenet-szeretsz-igy-rendezd-be-a-lakasod.htmlMár csak kisebb szerepeket vállal a 10 éves sztár, Uggiehttp://www.life.hu/hazitunder/20120305-mar-csak-kisebb-szerepeket-vallal-a-10-eves-sztar-uggie.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.