plasztikai műtét Való Világ VV Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Veronika úgy döntött, megműtteti az orrát, sőt, a szájára is ráférne egy "frissítés", újra feltölteti. A mellei egyelőre ekkorán is megfelelnek neki.

Az orrműtéten és a szájfeltöltésen kívül a kacsacsőrű lány a fogait és a haját is megcsináltatja. Néhány hete mér meg is kapta belső fogszabályzóját, és a haját is átfestette barnára.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Már untam a feketét, ezért döntöttem a változtatás mellett. Szerintem nagyon jó lett, és Crisnek is tetszik" - magyarázta a Borsnak Veronika. A lány mostanában sok időt tölt a fodrászszalonban, ugyanis ki szeretné tanulni a szakmát.

"A korábbi hírekkel ellentétben nem igaz, hogy megszabadulnék a szilikontól. Lehet, hogy megfordult a fejemben, hogy egyszer majd nem töltetem újra, de most biztos, hogy nem. Nagyon szeretem így a számat, 18 éves korom óta plasztikáztatom. Az orrommal viszont nem vagyok elégedett, nem tetszik a mérete és a formája sem. Kisebb és egyenesebb orrot szeretnék" - mondja Veronika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.