tavaszi trendek napszemüveg kiegészítők ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ruhatár tavaszi felfrissítéséhez néha nem is kell több, mint néhány új, hangsúlyos és különleges kiegészítő. Mivel a tervezők már a ruhák, a cipők és a táskák megalkotásakor is megannyi irányvonalat sorakoztattak fel, nincs ez másként a kiegészítőkkel sem. Íme a sok közül a négy kedvencünk.

Drámai nyakláncok

Az az érzésünk, hogy 2012 tavaszán nem nélkülözhetjük a túl nagy nyakláncot. A többsoros, a legkülönbözőbb alkotóelemekből álló, színes vagy monokróm daraboknak a gigantikus méret a közös nevezője. Bármilyen hihetetlen, de nemcsak egyszerű, egyszínű pólóval vagy ruhával viselhetjük őket, hanem mintás ruhával, lenge tavaszi pulóverrel vagy blúzzal is.

Kifutós kép: http://nymag.com/fashion
Kifutós kép: http://nymag.com/fashion

H&M - 3.990 forint, Mango - 1.4995 forint, Marni/H&M - 8.990 forint,
New Yorker - 1.990 forint, Pull & Bear - 4.595 forint

Színes keretek

A napszemüvegek műanyag kerete már nem fekete vagy egyszínű, mint eddig. Tavaly is egyre nagyobb teret hódítottak a teknőcmintás keretek, amelyek mellé idén csatlakoztak az egy- vagy többszínű és az átmenetes változatok.

Kifutós kép: http://nymag.com/fashion
Kifutós kép: http://nymag.com/fashion

H&M - 1.490 forint, Pull & Bear - 3.995 forint, New Yorker - 2.490 forint,
Mango - 6.595 forint, Zara - 5.995 forint

Átalakítunk! Vagány nőt varázsoltak a vidám óvónőből! Kattints a galériáért!



Derékra, csípőre

A nőies domborulatokat kiemelő övek régen voltak annyira divatosak, mint most tavasszal! Sem a viselésükre, sem az anyagukra vonatkozóan nincsenek szabályok. Kerülhetnek a karcsú derékra, de a csípőre csúsztatva is. A nagy csatok mellett a fémből készült részletek, a kövekre emlékeztető berakások, a strasszok és a szegecsek is divatosak.

Kifutós kép: http://nymag.com/fashion
Kifutós kép: http://nymag.com/fashion

H&M - 4.990 forint, Pimkie - 5,99 euró, Mango - 9.995 forint,
Zara - 7.595 forint, New Yorker - 2.290 forint

Visszatértek az óriási fülbevalók

Azt gondolhatnánk, a hatalmas nyakláncok és a méretes karkötők mellett nem találkozunk több gigantikus ékszerrel a szezonban. A tervezők azonban rácáfoltak erre: a Marni, a Dolce & Gabbana vagy az Etro kifutóján is hatalmas fülbevalók csüngtek a modellek vállára. Aki szeretett volna valaha ilyen hatalmas ékszert, az idén mindenképp szerezzen be egy párat!

Kifutós kép: http://nymag.com/fashion
Kifutós kép: http://nymag.com/fashion

H&M - 790 forint, Mango - 5.995 forint, Promod - 9,95 euró,
Pull & Bear - 1.795 forint, Stradivarius - 1.795 forint

Tipp! Sztárparádé a Galmour díjátadón! Kattints a galériáért!



Öltözz a múlt századból! - Három évtized, három stílushttp://www.life.hu/legytrendi/20120319-tavaszi-trendek-oltozz-a-mult-szazadbol-harom-evtized-harom.htmlEzekkel a színekkel frissítsd fel a gardróbod tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120319-tavaszi-trendek-ezekkel-a-szinekkel-frissitsd-fel-a-gardobod-tavaszra.htmlKifutóról az utcára: 5 izgalmas tavaszi táskatrendhttp://www.life.hu/legytrendi/20120314-tavaszi-trendek-kifutorol-az-utcara-5-izgalmas-tavaszi-taskatrend.html7 cipő, amire szükségünk lesz tavasszalhttp://www.life.hu/legytrendi/20120314-7-cipo-amire-szuksegunk-lesz-tavasszal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.