Mi lesz velük? Családjával együtt utcára kerülhet VV5 szereplője

VV Fecó kilakoltatás hitel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fecó nagy reményekkel költözött a villába, most azonban csak a pénztelenség, a hitelek, a kölcsönök és a kilakoltatási papír lebeg a feje felett.

A villa dumagépe arra számított, hogy kijövetele után megoldódik minden problémája, ehelyett azonban egy kilakoltatásról szóló felszólítást vett ki a postaládából. Fecót feleségével és két kisgyerekével, az ötéves Fecókával és a hároméves Kevinnel 15 napon belül az utcára dobják, ha nem fizeti be az önkormányzattól bérelt lakása után felhalmozott hátralékot, 101.823 forintot.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

,,Három hete, hogy kijöttem, egy forintot nem kerestem, még haknizni sem hívtak. Hiteleink és személyi kölcsönünk is van. Az anyósoméktól kértem kölcsön, meg innen-onnan próbáltam összeszedni a pénzt, hogy valahogy megéljünk. Napi megélhetési gondjaink vannak. Legutóbb, amikor a fővárosba kellett utaznom, a barátom hitelezte az útiköltséget" - vallotta Fecó a Blikknek. Amíg a férfi hat hónapot töltött a luxusbörtönben, addig felesége, Angéla havonta körülbelül 50 ezer forintból és kölcsönökből élt a gyerekekkel. Fecó azt is elmondta, az RTL Klub minden beköltözött villalakónak több tízezer forintot ígért a szereplésért, most pedig ez a pénz az egyetlen reménye.

,,15 napon belül kilakoltatnak a papír szerint. De kaptam egy kis haladékot. Bementem az illetékes hölgyhöz, segítséget kértem. Segített. Mondtam neki, hogy március 25-ig az RTL Klubtól kapok pénzt, amit azonnal viszek nekik. Igazából rajtuk múlik, hogy kiraknak-e bennünket, vagy sem! - sóhajtott Fecó.

Dobsi Andrienn, a ValóVilág sajtószóvivője a következőket mondta a Blikknek: ,,Az utalásokat már intézik,várhatóan a héten, a többiekkel együtt megkapja ő is a pénzt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.