Beyoncé pompás alakja a pletykákat igazolja - Lehetséges lenne 8 hét alatt így lefogyni?

terhesség fogyás Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak nyolc hete szült Beyoncé, de máris bombaformában van. Vajon hogyan sikerült az egyébként nem épp vékony testalkatú sztárnak két hónap alatt ennyit fogynia?

Amikor Beyoncé bejelentette, hogy kisbabát vár, mindenki arra számított, hogy a formás, nőies alkatú sztár nagyon kigömbölyödik a babavárás alatt, és visszafogynia is nehéz lesz. A terhesség kilenc hónapjában azonban történtek furcsa dolgok az énekesnő külsejét illetően: előfordult például, hogy az egyik talkshow-ban Beyoncé hasa érdekes formát vett fel - ekkor többen azt suttogták, hogy a híresség műhasat visel, valójában pedig béranya hordja ki a gyermekét.

Northfoto
Northfoto

Kattints a képre Beyoncé szexi képeiért!

Aztán a pletykák elültek, és a sztár az év elején világra hozta tündéri kisbabáját. Pár héttel a szülés után pedig már bombaformában mutatkozott a nyilvánosság előtt - a harmincéves énekesnő nemrég egy Victoria Beckham által tervezett kék ruhakölteményben jelent meg a vörös szőnyegen. Beyoncé csodás alakját látva pedig mindenki azt kezdte találgatni, vajon hogyan fogyhatott vékonyabbra a sztár, mint amilyen a szülése előtt volt? A választ sajnos még nem tudjuk, de reméljük, az újdonsült anyuka hamarosan megosztja titkát a világgal, mert egészen biztosan sok nő szeretné alkalmazni ezt a csodamódszert.

A fejünkbe vettük, hogy lefogyasztjuk az országot!

Te hány kilótól szeretnél megszabadulni 3 hónap alatt?


Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Mint egy hatéves! Hugh Jackman látványosan élvezte a kislányával töltött időthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120314-mint-egy-hateves-hugh-jackman-latvanyosan-elvezte-a-kislanyaval-toltott.htmlDadogás gyermekkorban - Vajon kinövi a gyerek?http://www.life.hu/anyaskodj/20120319-dadogas-gyermekkorban-vajon-kinovi-a-gyerek.html"Éreztem, hogy vágják a hasam" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120318-ereztem-hogy-vagjak-a-hasam-igy-szultem-en.htmlKisfia született a népszerű tinisorozat sztárjánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120314-kisfia-szuletett-a-nepszeru-tinisorozat-sztarjanak.htmlEz már igencsak fiús külső: Shiloh-t ismét meglepő ruhában kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120314-ez-mar-igencsak-fius-kulso-shiloht-ismet-meglepo-ruhaban-kaptak.htmlCsodás mesekönyvek világsztárok tollábólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120314-csodas-mesekonyvek-vilagsztarok-tollabol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.