lovasbaleset Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi kislánya, Lara balesetet szenvedett a napokban.

,,Az én édes kicsi Larámat baleset érte. Leesett a lovacskáról, amin a barátnőjével lovagolt! Annyira édes volt, mert még ma reggel is azt ismételgette, hogy: "Anya, nem a ló volt a hibás, csak megijedt valamitől és megugrott! Tudod anya, a lovak ilyenek, de nem az ő hibájuk..." Egyszer a lovasedzője azt mondta, hogy kétféle lovas van: aki már leesett vagy aki le fog esni a lóról. Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj, 3 hétig gipszben járunk suliba" - írta Rubint Réka a közösségi oldalán.

facebook.com/rubintreka
facebook.com/rubintreka

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Megviselik Judyt a szerencsétlen események - Még a kislánya is veszélyben volthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-megviselik-judyt-a-szerencsetlen-esemenyek-meg-a-kislanya-is.htmlKisfia született Hilarynakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-megszult-az-enekesno-hillary-duff-kisfia-lett.htmlMindent megengednek neki? Suri Cruise pizsamában ment vacsoráznihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-mindent-megengednek-neki-suri-cruise-pizsamaban-ment-vacsorazni.htmlGyereknevelési tévhitek, melyeknek ne dőlj behttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-gyereknevelesi-tevhitek-melyeknek-ne-dolj-be.htmlHarmadik babáját várja Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120321-harmadik-babajat-varja-reese-witherspoon.htmlBeyoncé pompás alakja a pletykákat igazolja - Lehetséges lenne 8 hét alatt így lefogyni?http://www.life.hu/anyaskodj/20120320-beyonce-pompas-alakja-a-pletykakat-igazolja-lehetseges-lenne-8.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.