Ízléses és ízléstelen dekoltázsok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a tavasz, mindenki, köztük a hírességek is egyre több csupasz bőrfelületet mutatnak meg. A heti felhozatal alapján megállapíthattuk: több sztárra is ráfér, hogy stílusleckét vegyen, de legalábbis hozzáértő stylistot alkalmazzon.

A hét trendje: a sárga ruha

A héten többen is beindultak a tavaszi szezon egyik slágerszínére, a sárgára. Kaley Cuoco, az Agymenők sorozat egyik főszereplője édes sárga ruháját aranycipővel tette dögössé. A kedvencünk Michelle Williams választása volt: egy pliszírozott, félvállas, lenge ruha, amely csak és kizárólag a magas és vékony nőknek áll jól.

AFP
AFP

Dekoltázsháború

Így tavasszal nemcsak mi, hanem a hírességek is (még) jobban kivetkőznek a vörös szőnyegen. A héten sokan voltak, akik különleges dekoltázsú ruhát választottak. Volt, akinek jól sikerült a választás: Hollywood fiatal üdvöskéje, a 21 éves Jennifer Lawrence sötétzöld ruhában mutatta meg tökéletesnél is tökéletesebb domborulatait.

AFP
AFP

Voltak viszont olyanok is, akik melléfogtak dekoltázs fronton. Dania Ramirez szigorúan bánt gömbölyű kebleivel. A színésznő ruhája kivágásának rácsai mögé küldte zárta melleit. Nőként már a látvány is fájdalmat okoz.

AFP
AFP

Átalakítunk! Vagány nőt varázsoltak a vidám óvónőből! Kattints a galériáért!


Jennifer Coolidge színésznő is alaposan melléfogott a ruhaválasztásnál. Nemcsak a pánt nélküli fazon előnytelen a számára, de a képek alapján a ruha mérete sem megfelelő. A ruha mellrésze fölé tornyosuló, kibuggyanni vágyó halmok nagyon messze vannak attól, hogy szexinek nevezhessük az összképet.

AFP
AFP

A héten rendezték meg az egyik hazai magazin díjátadóval egybekötött buliját. A hazai hírességek is igyekeztek a külföldi sztárokhoz hasonlóan a legjobb formájukat hozni - több-kevesebb sikerrel. Kiss Orsolya (Kiso) különleges szabású, fehér kosztümben mutatta meg, hogy ő már biztosan nem fog bikinidiétára specializálódott női magazinokra pénzt kidobni.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!


Horváth Éva sem fukarkodott a bájaival: pánt nélküli csipkeruhája nem sok teret hagyott a képzeletnek. Azon viszont napestig gondolkodhatnánk, miért is párosította az Éden Hotel 2 műsorvezetője a csipkeruhával a stílusban teljesen eltérő kígyós karkötőt és a különleges partitáskát.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a többi képért!

Kedvenceink a gáláról

Tatár Csilla a dívás estélyik után valami vagányabbra, fiatalosabbra vágyott, ezért döntött a magas derekú miniszoknya és a merész, türkiz színű csipketop mellett. A műsorvezető dekoltázsát csupán két hatalmas zseb takarta. Sarka Kata korábbi önmagához képest kifejezetten visszafogottan jelent meg, ami nem vált kárára, sőt. A fehér, hosszú ujjú csipkeruha még inkább kiemelte nőiességét. A fehér mellett döntött Wolf Kati is, akinek nagyon jól áll ez a szín. Az énekesnő összeállításán egyedül az övet cseréltük volna le, de összességében ő is a legjobbban öltözöttek között van.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a többi képért!

Furcsa összeállítások

A héten nem csak a félresikerült dekoltázsokkal volt baj, több sztárra ráfér, hogy így, tavasz elején stílusleckét vegyen, de legalábbis egy hozzáértő stylistot alkalmazzon. Közéjük tartozik többek között Courtney Hanson színésznő, aki egyujjas, lenge tavaszi ruhát viselt, hozzá viszont kicsit sem illő, bumfordi orrú cipőt húzott. Az összhatás a széles mosoly ellenére is kritikán aluli. Pixie Lott vagány, padlizsánmintás összeállításához is jobban illett volna egy másik, kevésbé zárt cipő, és a táskával is vannak bajaink.

AFP
AFP

A magyar celebpartin is voltak olyanok, akik nem találták meg a megfelelő vagy éppen összeillő darabokat. Karsai Zita könnyed , tavaszi, 1920-as éveket idéző ruhájában még van fantázia, de a fekete táska és a súlyos fekete cipő teljesen agyoncsapja az egészet.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a többi képért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.