Pénzre van szüksége? - Eladó Mel Gibson Costa Rica-i luxusnyaralója

Mel Gibson nyaraló eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintegy 30 millió dolláros irányáron eladó Mel Gibson amerikai színész-rendező Costa Rica-i luxusvillája.

Az 56 esztendős Gibson a válása utáni ingatlan-leépítés jegyében válik meg a mintegy két négyzetkilométeren elterülő épületegyüttestől. A Costa Rica-i Nicoya-félsziget egyik hegyén elterülő villakomplexum három épületből áll, amelyek közül a legnagyobb hét hálószobával és lenyűgöző tengerre, illetve dzsungelre néző kilátással rendelkezik.

www.christiesrealestate.com
www.christiesrealestate.com

A galériáért kattints a képre!

A 29,75 millió dolláros - nagyjából 6,6 milliárd forintos - áron meghirdetett épületek mindegyikét őshonos fafajtákból építették, illetve olasz és spanyol tetőcserepekkel fedték be. A villákhoz számtalan veranda és egy úszómedence is tartozik. Gibsonnak hét gyermeke van a 2009-ben véget ért házasságából, illetve Oksana Grigorieva orosz énekesnővel való viharos kapcsolatából is született egy kislánya.


A galériáért kattints a képre!

A sztár gyakran látogatott el családjával, illetve későbbi barátnőjével a nyaralóba. Az elmúlt évtizedek során a színész káprázatos ingatlanokra tett szert Malibun, Ausztráliában és Montanában is, illetve a Fidzsi-szigetekhez tartozó egyik földdarab is az ő tulajdonát képezi. A válása, a barátnőjével való szakítása, illetve a nagy nyilvánosságot kapott antiszemita kirohanása óta az Oscar-díjas Gibson színészi munkái háttérbe szorultak. Legutóbb Jodie Foster 2011-es A hódkóros (The Beaver) című filmjében láthatta a közönség, a következő projektje pedig a Get the Gringo címet viseli, amelynek forgatókönyvét is részben ő írta.

Forrás: MTI

Sztárok tippjei: így szabadulj meg szülés után a pluszkilóktól! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.