Te tudtad? A Förtelmes főnökök sztárja mindenki kedvenc sorozatában tűnt fel először

Förtelmes főnökök Jason Bateman A farm, ahol élünk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is meglepődtünk, amikor rájöttünk, hol is láttuk először a Förtelmes főnökök sztárját, Jason Batemant.

A farm, ahol élünk egy amerikai családi-western-dráma sorozat volt, amelyet Magyarországon először a televíziónézők 1998 elején az RTL Klubon láthattak. A sorozat egy farmon élő család és a Minnesota állambeli Walnut Grove település lakóinak életét mutatja be az 1800-as évek végén. A film egyik gyereksztárja pedig nem más volt, mint a Förtelmes főnökök című film főszereplője, Jason Bateman.

AFP
AFP

A színész akkor még gyerekként olyan hajat viselt, mint amilyen manapság Justin Bieber védjegye, de nagyon jól állt neki. Ma persze egészen más a frizurája a 43 éves színésznek, de évtizedekkel ezelőtt még trendi volt fiúknak is a bubifrizura. Jasont egyébként láthattuk még többek között a Testcsere, a Juno és a Szakíts, ha bírsz című filmekben is - persze felnőttként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.