plasztikai beavatkozás Megan Fox Transformers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal kora ellenére a huszonhat éves Megan Fox már sokmilliót költött plasztikai beavatkozásokra.

Megan Fox néhány hét múlva tölti be a huszonhatot, de állítólag már közel hatvanezer dollárt, azaz tizenhárom és fél millió forintot költött plasztikai beavatkozásokra. Megan öt éve vált igazán ismertté a Transformers című film hősnőjeként, akkor férfiak milliói imádták karcsú, izmos, mégis nőies testét és gyönyörű arcát. Mostanában azonban Megannal kissé elszállt a ló, és rákattant a plasztikai műtétekre és a botoxkezelésekre.

Szólj bele! - Nem kellek, mert kövér vagyok...



AFP
AFP

Két éve a szexbomba - feltehetően a stresszes életmód és az állandó reflektorfény miatt - rohamosan fogyni kezdett, majd megkezdődtek a "szépséges korrekciók". Bennfentesek szerint a színésznő kicsit korrigáltatta a szemét, botoxkezelésekre járt, az orrát is átszabatta, az arcába implantátumot rakatott, az ajkait felpumpálták, az anyajegyeit eltüntették, és többször részt vett hámlasztáson is. Az In Touch magazin szerint Megan hatvanezer dollárt költött eddig a külsejére, ami, valljuk be, nem kevés pénz egy olyen nőnél, aki még huszonhat sincs, és aki ráadásul már a műtétek előtt is kifogástalanul nézett ki.

Tipp! Borzasztóan néznek ki, mégis tovább sanyargatják magukat. Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Ijesztően tökéletes fogsorok - Sztárok furcsa mosollyalhttp://www.life.hu/szepulj/20120323-ijesztoen-tokeletes-fogsorok-sztarok-furcsa-mosollyal.htmlÚjabb sztár plasztikáztatott - Nem is akárhogyan!http://www.life.hu/szepulj/20120323-ashley-judd-plasztikaztatott.htmlFurcsa hajak hete - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120323-furcsa-hajak-hete-heti-beautymustra.htmlKét pofonegyszerű frizura rövid hajbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120321-hogyan-legyek-jo-no-ket-pofonegyszeru-frizura-rovid-hajbol.htmlSissi szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/szepulj/20120321-takacs-nora-sissi-szepsegtrukkjei.htmlModellek, akik énekesnők akartak lennihttp://www.life.hu/szepulj/20120319-modellek-akik-enekesnok-akartak-lenni.htmlÍzléstelen felsőben jelent meg a világsztárhttp://www.life.hu/szepulj/20120313-izlestelen-felsoben-jelent-meg-a-vilagsztar-rihanna.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.