3 ultradivatos frizura zsíros hajból

frizura haj hajformázás szépség zsíros haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki pontosan tudja, milyen az, amikor már hajat kellene mosnia, mégis inkább másnapra tolja a nemkívánt procedúrát. A kicsit zsíros haj viszont egy dologra tökéletesen alkalmas: a legdivatosabb fonatok, csavarások, kócos kontyok sokkal könnyebben elkészíthetők belőle, mint a frissen mosott, lágyan omló hajalapból. Megmutatjuk a kedvenc frizuráinkat zsíros hajból - ahogy a sztárok csinálják.
Szertelen fonat



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Mara, Brittany Snow

Minifonat a kócos hajban

Ha zsíros a hajunk, felejtsük el a fésűt, mivel a fésülködés a fejbőrön és a hajtöveknél felgyülemlett faggyút szétteríti a haj egész hosszán, ami csak ront a helyzeten. Használjunk inkább egy kevés száraz sampont. Bár a használati utasítás szerint ezt ki kell fésülni a hajból, a fésű helyett fogjunk egy hajszárítót, állítsuk hideg levegőre, és fújjuk ki a hajtövek közül a porsampont. Hajszárítózás közben az ujjainkkal végezzünk finoman masszírozó mozdulatokat a hajtöveknél, hogy végül szexi, kócos tincseket kapjunk. Készítsünk oldalválasztékot, majd ebből egy vékony tincset emeljünk ki és fonjuk be. A haj többi részét hagyhatjuk leengedve, de össze is köthetjük.

Emma Roberts, Mary-Kate Olsen

Szexi copf

A hullámok is jobban tartanak zsíros hajban, mint frissen mosottban. Formázás előtt kerüljön hajlakk a tincsekre, amelyeket aztán hajsütővassal varázsoljunk hullámossá vagy göndörré. A legjobb az olyan eszköz, amelynek van hőfokszabályzója, a hullámok elkészítéséhez ugyanis elég a közepes hőmérséklet. Szigorúan összefogott lófarokról szó sem lehet: a végeredmény legyen laza és szexi néhány, az arcba hulló vagy a fül körül játszadozó tinccsel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eva Mendes, Jessica Biel

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.