Még egy gyönyörű sztárbaba: íme Alyssa Milano elbűvölő gyermeke

anyaság Alyssa Milano Melrose Place
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alyssa Milano színésznő tavaly augusztusban hozta világra első gyermekét, Milót, aki egy igazán tüneményes kisbaba.

A Melrose Place és a TV2-n is nagy sikerrel futott Bűbájos boszorkák című sorozat sztárja, Alyssa Milano anya és dolgozó nő egyszemélyben. Sokat dolgozik új műsorán, a Mistressesben, és még ő is gyakorolja az anyaságot pár hónapos kisbabája, Milo mellett. A pici egyszerűen tündéri, de ez nem is csoda, hiszen anyukája is igazán szép nő.

Northfoto
Northfoto

A harminckilenc éves sztár már a közösségi oldalán is kifejtette a rajongóknak, hogy nem túl vicces dolog dolgozni az anyaság mellett. "Nehéz dolog kiengedni Milót a karjaimból, amikor munkába indulok. Egyáltalán nem vicces dolgozó anyának lenni. Pedig könnyűnek tűnt" - írta Alyssa. A színésznő egyébként kiegyensúlyozott, és remek a házassága férjével, David Bugliarival.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Íme, Kate Beckinsale 13 éves lánya - Szerinted kire ütött?http://www.life.hu/anyaskodj/20120326-ime-kate-beckinsale-13-eves-lanya-szerinted-kire-utott.htmlGyógynövények kismamáknak - Ezektől nem kell tartanod!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120326-gyogynovenyek-kismamaknak-ezektol-nem-kell-tartanod.htmlTe tudtad? A Förtelmes főnökök sztárja mindenki kedvenc sorozatában tűnt fel előszörhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-te-tudtad-jason-bateman-a-fortelmes-fonokok-sztarja-mindenki-kedvenc.html"Nem akartuk, hogy csak a fájdalom maradjon meg" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-nem-akartuk-hogy-csak-a-fajdalom-maradjon-meg-igy.htmlBaleset érte Rubint Réka kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120323-baleset-erte-rubint-reka-kislanyat.html"A mi kisbabánk a legszebb" - Mel B megmutatta tündéri kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-a-mi-kisbabank-a-legszebb-mel-b-megmutatta-tunderi.htmlMegviselik Judyt a szerencsétlen események - Még a kislánya is veszélyben volthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120322-megviselik-judyt-a-szerencsetlen-esemenyek-meg-a-kislanya-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.