Te hozzámennél az ország legkövérebb emberéhez?

kövér diéta fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha beleszeretünk valakibe, akkor azt sem bánjuk, ha felszalad rá néhány plusz kiló, vagy épp sörhasat növeszt. De vajon mekkora szerelem kell ahhoz, hogy az ország legkövérebb embere oldalán álljunk az oltár előtt?

Debbie Kirby először azt érezte, ő pusztán csak Barry Austin gondozója, és nem a kedvese. A dolgok az évek alatt azonban igencsak megváltoztak kettejük között...

Barry Austin 409 kilósan volt Anglia legkövérebb embere jó pár évvel ezelőtt. Barry és Debbie (itt láthatsz fotókat róluk) együtt jártak óvodába, de az általános iskolát már máshol kezdték. Később ismét találkoztak - ekkor a huszonkilenc éves nő egyedül nevelte gyermekeit, és szingli volt, mert szakított a kicsik apjával. A nő ekkor kezdett randizni Barry-vel, de a férfi ekkor még a reflektorfényben élt. Élvezte, hogy a súlya miatt állandóan a középpontban van, és keresett annyit, hogy tudja fizetni a hiteleit, a számlákat és spórolnia sem volt nehéz. Ugyanekkor, tizenhárom évvel ezelőtt már megkérte Debbie kezét, a nő azonban félt attól, hogy a gyerekei mit szólnak majd, így nemet mondott a férfinak. Ez azonban nem tántorította el Barry-t, akinek feltett szándéka volt, hogy meghódítsa gyermekkori szerelmét.

Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció

A nőnek több problémája is akadt a párkapcsolatukban: Barry nem volt eléggé figyelmes, és nagyon zavarta őt a férfi súlya is, ezért állandóan fogyókúráztatni akarta őt. Nem sokkal később - főképp az orvosoknak köszönhetően - Barry másképp kezdett élni. A doktorok ugyanis figyelmeztették, ha továbbra is így él, akkor nagyon korán fog meghalni. Barry ekkor kezdett változtatni az életmódján, az első lépés pedig az volt, hogy a napi 29 ezres kalóriabevitelét 1500-ra csökkentette.

Idén Valentin-napon Debbie végre igent mondott Barry-nek, a férfinak pedig minden vágya az, hogy még többet fogyjon a nagy napig. "Én nem Barry méreteit nézem, hanem azt az embert, akit szeretek. Ő egy nagyszerű férfi, a szíve aranyból van, és mindig megnevettet. Barry azt ígérte nekem, hogy felejthetetlen lesz a nászéjszakánk, ez pedig méginkább ösztönzi őt a fogyásra" - vallotta az asszony a Closer magazinnak.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.