Nagyot bakizott a híres színésznő unokája - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra Charlotte Casiraghi a nap cikke Kate Winslet Grace Kelly öltözködés vörös szőnyeg divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Grace Kelly valószínűleg nem lenne büszke unokájára, a szépséges Charlotte Casiraghira, akinek az idén látott eddigi legpocsékabb alkalmi ruhát sikerült magára húznia. Nem ő volt az egyetlen a héten, akin szörnyülködtünk.

Charlotte Casiraghi nemcsak mesés szépséget örökölt nagyanyjától, hanem remek stílusérzéket is. Grace Kelly egykor nemcsak a monacói uralkodót nyűgözte le szépségével, hanem a fél világ a lábai előtt hevert. A híres filmszínésznő unokájának szépségére nemrég a Gucci divatház is felfigyelt, amely kampányarcának választotta a szépséget. Sajnos neki sem sikerülhet minden: a hagyományos monacói Rózsabálon furcsa szabású, finoman áttetsző ruhában jelent meg a hercegnő. Hiába volt gyönyörű a ruha színe és az anyaga, ez a kettő sem segített. Casiraghi kisasszony egy jól szabott krumpliszsákban is jobban mutatott volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha fenséges megjelenésre vagyunk kíváncsiak, akkor itt van inkább Kate Winslet, aki a Titanic 3D londoni premierjén tartott stílusleckét. Az ultranőies szabású, fekete Jenny Packham estélyit a csillogó ruhaujj és a dekoltázs alatti applikációk teszik különlegessé úgy, hogy az összhatás kifinomult és nőies marad.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Így néz ki a híres színész Costa Rica-i luxusnyaralója belülről! Kattints a galériáért!


Vadul vagy éppen megbotránkoztatóan öltözködő, terhes hírességekből nem tudunk kifogyni. A héten Imelda May ír énekesnő is feszes, párducmintás miniruhában adta a világ tudtára a pocakja pontos méretét. A hab a tortán nem is a tűsarkú, sokkal inkább a halálfejes nyaklánc volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sokkal nőiesebbek és ezzel együtt szexibbek a kevesebb csupasz bőrt mutató darabok. Phil Collins gyönyörű lánya, Lily Collins nőies, virágmintás csipkeruhát és hozzá bőrdzsekit viselt a Tükröm, tükröm egyik promóciós rendezvényén. A lábszárközépig érő szoknyahossz veszélyes választás, mert nagyon megvastagíthatja a lábakat, de Lily Collinson remekül mutat. Minka Kelly sem mutatott túl sok csupasz testrészt, mégis lélegzetelállítóan szexi volt ebben a hosszú ujjú, csupacsipke ruhában, amelyet egy divatüzlet megnyitóján viselt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!



Ez a szezon legtrendibb nadrágja - Viseld úgy, mint Katalin hercegnő!http://www.life.hu/legytrendi/20120329-oltozz-ugy-mint-katalin-hercegno-ime-a-szepseg-kedvenc.htmlA kedvenc tavaszi trendjeink a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120312-tavaszi-divathet-a-kedvenc-tavaszi-trendjeink-a-voros-szonyegrol.htmlGyereksztárok a vörös szőnyegen - Angelina Jolie-tól Kristen Stuartighttp://www.life.hu/legytrendi/20120308-gyereksztarok-a-voros-szonyegen-angelina-jolietol-kirsten-stuartig.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.