Különleges szépségtrükk a vörös szőnyegről - Heti beauty-mustra

Miley Cyrus Lily Collins rúzs szemszín Amber Heard Hollywood smink szépség vörös szőnyeg sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A heti beauty-mustra nemcsak azért izgalmas, mert különleges vagy éppen botrányos sminkeket, arcbőröket és frizurákat nézegethetünk, hanem arra is jó, hogy ellessünk néhány trükköt a sztároktól.

Túlzó sminkek

Hiába ismeri valaki a monacói herceget, és forog a legelitebb társaságban, attól még nem biztos, hogy a megjelenése is fenséges lesz. Sylvie Tellier, akit 2002-ben Miss Franciaországnak választottak, a héten megrendezett monacói Rózsabálon jelent meg. Gyönyörű színű szemét kiemeli a fekete szemkontúr, de a túlzó satírozástól öregnek és fáradtnak tűnik a tekintete. Victoria Silvstedt svéd fotómodell az Év Playmate-je volt 1997-ben, ezért sem kell csodálkozni a testében található szilikon mennyiségén. Egy nyuszilány még egy ilyen eseményen sem vetkőzhet ki önmagából - csak képletesen szólva, persze -, a túlzó smink, a rengeteg műhaj miatt fényévekre van az elegánstól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szokatlan tetoválás

A 19 éves amerikai énekesnőnek, Miley Cyrusnak már most rengeteg tetoválása van, amelyek közül sokat csak ritkán látni. Az egyik legszokatlanabb motívum egy álomcsapda, amelyet először csak bizonyos észak-amerikai indiántörzsek használtak. A fűzfából, inakból, tollakból és gyöngyökből készült mágikus eszközt a gyerekek ágya fölé akasztották, hogy megvédjék őket a rossz álmoktól. Nem tudni, Miley-nak milyen rossz álmai lehetnek, hogy álomfogót varratott magára, de reméljük, már nem zavarják.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!


Rúzsozz a gyönyörű szemszínért!

Az arra érdemes hírességektől érdemes ellesni egy-két trükköt. Mi már megmutattuk, hogyan kell a kék, a zöld vagy a barna szem színét még jobban kiemelni. A szemceruza vagy a szemhéjpúder mellett a rúzs is tökéletes eszköz arra, hogy még vibrálóbb legyen a szemünk színe. Amber Heard narancspiros rúzsa a zöldeskék szemét is élénkebbé teszi. Ugyanígy Alexis Bledel ragyogó íriszét is még ellenállhatatlanabbá varázsolja az eperszínű rúzs. Lily Collins mogyoróbarna szemei pedig még igézőbbek lesznek a lilahagyma színű rúzstól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Így néz ki a híres színész Costa Rica-i luxusnyaralója belülről! Kattints a galériáért!



A legszebb sminkek barna szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120221-a-legszebb-sminkek-barna-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek kék szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120213-a-legszebb-sminkek-kek-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek zöld szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120207-a-legszebb-sminkek-zold-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.