Telekom Vivicittá Buday Péter egészséges életmód Ez Zsír! Janicsák Veca fogyókúra futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon lelkes kis futócsapatot gyűjtöttünk össze a Vivicittára. Az Ez zsír! csapat tagjai nemcsak kitartóan melegítettek a hidegben, és megállás nélkül futották le a távot, de egy percre se fagyott le a mosoly az arcukról. A sátornál tolongtak a fogyni vágyók és a zöld almára éhezők, és az is kiderült, hogy mit keres Janicsák Veca az Ez zsír! sátornál.

Budapest még kongott az ürességtől vasárnap reggel fél 9-kor, amikor az Ez zsír! csapat a Margitsziget felé vette az irányt a hűvös, szeles időben. A Margit hídon viszont már tolongott a tömeg a sok futni vágyótól, akik ezúttal a Vivicittá Városvédő Futáson akarták megmérettetni magukat. A szigeten pedig már néhányan futottak is, hogy odaérjenek a kezdésre.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

Az Ez zsír! sátort Buday Péter és Janicsák Veca arca fémjelezte, és a kis halmokban tornyosuló zöld almák. Hogy ezek közül melyik volt az a tényező, ami ennyi embert vonzott oda, azt nehéz megmondani, de tény, hogy majdnem kétezren regisztráltak a helyszínen az április 18-án induló programra. Ez zsír!

Lush ajándékcsomagot nyertek:

A Vivicittán regisztráltak között 6 db Lush ajándékcsomagot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesek: Lakatos Dóra Veronika, Marlok Anikó, Szabóné Boros Katalin, Kovács Eszter, Segedy Tamara és Pennica Anna. Gratulálunk!

Délután 2-kor megjelentek az Ez zsír! futócsapat tagjai is, akik a múlt heti játékunkon nyerték az indulást. A két Barbi, Brigi, Dóri, Gizi, Kriszta, Ramóna és Roland felhúzták az Ez zsír! pólójukat, és nekiálltak a melegítésnek, hogy fél 3-kor elrajtolhassanak. Andi sajnos csak Szolnokon tudta teljesíteni a távot. Nagyon büszkék vagyunk mindnyájukra, mert egytől egyig végigfutották a 3,2 km-es távot - még az is, aki soha nem futott korábban!

BRIGI VOLT A LEGGYORSABB A CSAPATBÓL - Ő MÁR 40 KILÓT FOGYOTT
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=mTsjMGEBSQgW0jqm


Janicsák Veca is velünk tart!

Azt már tudjátok, hogy Buday Péter is velünk fogy és külön étrendje lesz a programban. Azt azonban eddig még senki sem tudta, hogy Veca arca miért virít ott a plakátunkon. Az X-Faktorban feltűnt énekesnő azért csatlakozott programunkhoz, mert nagyon fontos szerepet játszik az életében a mozgás, és próbál egészségesen élni. Az Ez zsír! program pedig nemcsak a fogyásról szól, hanem egy életmódról, ami hosszú távon teszi jobbá az életed.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a többi képért!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.