Nánási Pál és csapata a héten a húszéves Zitát változtatta igazi bombanővé.


"Azért szeretnék jelentkezni az átváltoztatásra, mert az elmúlt egy évben harminc kilótól szabadultam meg, ezért úgy érzem, hogy a testem után itt az ideje a stílusom teljes átváltozásának is! Szeretném megtudni, hogy ezzel az új alakkal milyen ruha, hajstílus állna jól nekem, amivel kiemelhetem a legelőnyösebb részeket magamon, és végre nemcsak szürke kisegérként sétálnék végig az utcán, hanem büszkén és csinosan!"
- írta Zita a bemutatkozó levelében, Nánási Pál és csapata pedig megmutatta a lánynak, mit is lehet kihozni belőle.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita, haj: Szofrán Zsolt

A húszéves paksi lány Pécsett tanul, és a média világában szeretne elhelyezkedni. Zita mindig egyenesen hordja szép hosszú, barna haját. Szofrán Zsolt mesterfodrász nem változtatott a lány hajszínén, de egy Zita számára szokatlan frizurát készített: begöndörítette a lány sörényét. "Nagyon tetszett az új frizurám, mostantól én is megpróbálok magamnak hasonlóan dögös, göndör fürtöket készíteni" - lelkendezett Zita a Life.hu-nak. A lány a hétköznapokon keveset sminkel, ezért tetszett neki a natúr, cseppet sem harsány smink, és odáig volt a műszempilláért is. "A barátomnak nagyon tetszettem, szexisnek találta a hajam, és imádta a hatalmas szempilláimat is" - mesélte a leendő médiás.

Fotó: Nánási Pál
Kattints a képre az átalakításon készült többi képért!

Zita nemrég harminc kilótól szabadult meg, így végre eljött az ő ideje: lecserélte az egyszerű farmer-póló összeállítást egy szexis, ultradivatos, nőies szettre. "Először merésznek tűnt a türkiz overáll, kissé kihívónak gondoltam, de az összkép nagyon tetszett. Lehet, hogy hamarosan én is beszerzek pár ehhez hasonló csajos darabot" - mondta Zita, aki ugyan életében először állt profi fotós kamerája előtt, de néhány perc után már el tudta engedni magát Nánási Pál segítségével. "Remek volt a hangulat, mindenki barátságos volt, csodásan éreztem magam" - mondta boldogan Zita a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!

Átalakítunk! Vagány modellé változott a kétgyermekes anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Igazi bombanő lett Viki, a szerény óvónénihttp://www.life.hu/legytrendi/20120320-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Edina teljesen kivirult tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120313-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Francia színésznő lett Beábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120306-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett Edithttp://www.life.hu/legytrendi/20120228-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Vörös démon lett a sportos nyomozólánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120221-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html Átalakítunk! Elbűvölő nő lett a szolid egyetemistábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120214-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html