Fogyókúrázók figyelem! Ezt kell tenni, ha már egy ideje képtelen vagy fogyni

diéta kudarc gasztroenterológus fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szigorú, komoly elszánással, kitartóan folytatott diéta, ami eleinte jól működik, majd hirtelen egyetlen dekát sem sikerül már leadni az erőfeszítések ellenére sem.
Aki valaha fogyókúrázott már, biztosan tapasztalt hasonlót, és ilyenkor még a legacélosabb jellemet is kikezdi a kétség: Képes vagyok egyáltalán lefogyni? A jelenséget azonban nagyon jól ismerik a szakemberek, és a Videoklinika.hu adásában dr. Beró Mariann gasztroenterológus megfelelő tanácsokat adott mindazoknak, akik fogyókúrájuknak éppen ebben a kritikus szakaszában járnak.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




130 kiló - ilyen, amikor a beteg nem fér be a CT-behttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120329-130-kilo-ilyen-amikor-a-beteg-nem-fer-be.htmlRebecca Romijn 30 kilótól szabadult meg a szülés utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120320-rebecca-romijn-30-kilotol-szabadult-meg-szules-utan.htmlSikertörténet - Niki nem csak a kilóktól szabadult meg: "Mióta lefogytam, kevésbé vagyok féltékeny"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120329-sikertortenet-niki-nemcsak-a-kiloktol-szabadult-meg.htmlÁllandóan éhes vagy? Ezt kell tenned evés helyett!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120328-allandoan-ehes-vagy-ezt-kell-tenned-eves-helyett.htmlSzülés után újra karcsú - Futással hozta magát ismét formába Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120326-szules-utan-ujra-karcsu-futassal-hozta-magat-ujra-formaba.htmlSikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitábólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120323-sikertortenet-30-kilo-fogyas-utan-bombacsaj-lett-zitabol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.