Katalin hercegnő címlaplány Harpers Bazaar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétség sem férhet hozzá, ha Katalin hercegnő egy divatmagazin címlapján pózolna, a lap rekordeladásra számíthatna. Most úgy tűnik, végre sikerült meggyőzni Vilmos herceg nejét, hogy kis időre avanzsáljon címlaplánnyá.

Korábban is felröppentek már olyan pletykák, miszerint az imádott Katalin hercegnő címlapon pózol majd, eddig azonban ezek hamisnak bizonyultak. Most azonban a divat legbennfentesebb bennfentesei tudni vélik, hogy nem más lesz a májusi Harper's Bazaar címlaplánya, mint Katalin hercegnő. A meglepő az, hogy a madarak azt is csiripelik, a képeket a zseniális Terry Richardson fotós készíti majd. Az ötlet igen merész, hiszen Terry képein általában kissé bizarr és cseppet sem szokványos pózok szerepelnek. Nem egyszer felröppent már az a hír, hogy a modellek és a sztárfotós között gyakran több van munkakapcsolatnál, sőt, Richardsont szexuális zaklatással is vádolták már. Persze az is igaz, hogy a fotós jóban van az ismert emberekkel és tud is bánni velük. Ő fotózott például egyik jó barátja, Kate Moss lagziján is tavaly.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre és nézd meg Terry Richardson botrányos képeit! (+18)

Katalinnak állítólag régi vágya teljesülne, ha a Harper's Bazaar címlapján szerepelhetne, mert a mai napig imádja a Bazaar 1997-es címlapját, melyen Lady Diana pózolt. Kate mindenáron megtartaná a jókislány imázsát, és persze férje akaratával sem akar szembemenni, de úgy érzi, eljött az ideje egy amerikai címlapnak. Ha pedig a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor már most nagyon kíváncsiak lennénk arra, vajon mit visel majd az újdonsült divatikon, és azt is szeretnénk tudni, ki és miről készíti majd vele az interjút a magazinnak.

Tipp! 20 évvel öregebbnek néz ki a TV2 sztárja! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Hatalmas lett a sztár feneke az előnytelen nadrágbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20120329-khloe-kardashian-elonytelen-nadragot-huzott.htmlNagyot bakizott a híres színésznő unokája - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120329-nagyot-bakizott-a-hires-szineszno-grace-kelly-unokaja-heti.htmlEz a szezon legtrendibb nadrágja - Viseld úgy, mint Katalin hercegnő!http://www.life.hu/legytrendi/20120329-oltozz-ugy-mint-katalin-hercegno-ime-a-szepseg-kedvenc.htmlVégre megmutatta magát smink nélkül a popdívahttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-vegre-megmutatta-magat-smink-nelkul-a-popdiva-lady-gaga.htmlÁtalakítunk! Vagány modellé változott a kétgyermekes anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlSzörnyű ruhába bújt az állapotos sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120326-szornyu-ruhaba-bujt-az-allapotos-sztar-alyson-hannigan.htmlLepipálja fiatal kolléganőit a 43 éves világsztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120326-lepipalja-fiatal-kolleganoit-a-negyvenharom-eves-vilagsztar-cate-blanchett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.