A dögös énekesnőről, Fergie-ről eddig is tudtuk, hogy nem veti meg a plasztikai műtéteket. A sztár a napokban ünnepelte a harminchetedik születésnapját, az arca pedig a simábbnál is simább volt.

Van egy olyan érzésünk, hogy a csinos és szép sztárok egy ideje egymást majmolják úgy, hogy éjjel-nappal plasztikai műtétekre járnak. Fergie évek óta nagy rajongója a "bőrszabászatnak", a napokban azonban igencsak meglepődtünk, amikor megláttuk azokat a képeket, amelyek az énekesnő harminchetedik születésnapján készültek. Fergie arca lehetetlenül sima, egy árva ráncocska sincs rajta, a vonásai pedig mintha elvesztek volna a "vasalás" miatt.

Forrás: AFP

Egy bennfentes szerint Fergie nagyon készült a hatalmas szülinapi bulira, ezért előtte alaposan föltuningolta magát. A sztár azonban csak legyint a pletykákra, hiszen korábban is kapott hideget-meleget a külseje miatt. Tavaly például azt híresztelték, hogy az egyik vörös szőnyeges esemény előtt közel hétmillió forintot költött arra, hogy megszépítsék: a szemöldökét megemeltette, az arcát feltöltette, és részt vett egy nagyon hatékony mélyhámlasztáson is. Fergie viszont azt állította, hogy csak a haja és a sminkje volt más, ezért tűnt ő is "újnak", és ezért hitték el az emberek a gonosz pletykákat.

Az is köztudott, hogy az énekesnő évekig keményen drogfüggő volt és a szoláriumot is imádta, ezek viszont mind nyomot hagytak az arcán. Persze ez már a múlté, hiszen a világsztár ma már inkább a botoxot részesíti előnyben, és akár tagadja, akár nem, a vak is látja, hogy ami az arcával történik, az nem a természet műve.

 

3 ultradivatos frizura zsíros hajbólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120327-3-ultradivatos-frizura-zsiros-hajbol.html Szőrtelenítési kisokoshttp://www.life.hu/szepulj/20120327-barsony-klinika-szortelenitesi-kisokos.html Te még mindig borotválod?http://www.life.hu/szepulj/20120327-barsony-klinika-te-meg-mindig-borotvalod.html Durván kiretusálták a valóságshow-sztárokat - Miért lettek mindannyian ilyen tökéletesek?http://www.life.hu/szepulj/20120330-durvan-kiretusaltak-a-kardashianlanyokat-miert-lettek-mindannyian-ilyen-tokeletesek.html Különleges szépségtrükk a vörös szőnyegről - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120330-kulonleges-szepsegtrukk-a-voros-szonyegrol-heti-beautymustra.html Victoria Beckham imádja a "hónaljszagoló" pózthttp://www.life.hu/szepulj/20120330-victoria-beckham-imadja-a-honaljat-szagolgatni.html Tojás reggelire - ahogy eddig sosem próbáltadhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120328-hogyan-legyek-jo-no-tojas-reggelire-ahogy-eddig.html