homeopátia pr-cikk rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudj meg mindent a homeopátiáról a Homeopátia Napján a MOM Kulturális Központban!

Április 14-én 10 órától 18 óráig az ország legismertebb homeopata orvosai és változatos gyerekprogramok várják az érdeklődőket Budapesten, a MOM Parkban. A Homeopátia Napján megtudhatod, hogyan alkalmazd a homeopátiát várandósság alatt, mit tegyél, ha lázas a baba, és olyan kérdésekre is választ kaphatsz, hogy létezik-e homeopátiás segítség szénanáthára, és vajon adható-e a háziállatoknak is homeopátiás golyócska.

Egész napos előadássorozat vár emellett a homeopátia egyszerű alkalmazásáról, a házipatika összeállításáról, hasznos gyakorlati tanácsokkal, ráadásul lehetőség lesz konzultációra homeopátiás orvosokkal egyéni problémákról, négyszemközt.
A program szervezői a gyerekekről is gondoskodnak: őket Szalóki Ági várja 11 órakor koncerttel. A Gondolkodj egészségesen! program munkatársai játszóházzal, mesékkel, dramatikus játékokkal és kézműves foglalkozással szórakoztatják a kicsiket egész nap.

További információ: www.homeopata.hu, www.homeopatia.info.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.