Vagy a számlát fizetik vagy esznek: a Megasztáros családja a házát már elvesztette

válság Megasztár énekesnő Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs többé otthona a Megasztár énekesnőjének, Szakos Andreának. A lány családjának feje felől ugyanis a bank eladta a házat.

Az énekesnő szüleinek egykor saját pálinkafőzdéje volt kocsmával és vegyes bolttal, most azonban napi szinten küzdenek a túlélésért. Ennek ellenére is képesek még mosolyogni, pedig a vizet például egy nem is annyira közeli kútról hozzák a mosogatáshoz és a fürdéshez, a mosáshoz pedig az esővizet használják.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

,,Végre hazajöttem és így visszatért a fény" - viccelődött Andi. A család kénytelen volt áram nélkül élni egy ideig, a vizet pedig már egy éve kikötötték a házból. ,,Mérlegelni kell, hogy eszünk vagy a közüzemi díjat fizetjük be" - vallotta be szomorúan Andi édesapja, István a Blikknek. ,,Nem szeretném, ha emiatt jutna előre. Nyerje meg, mert jó! Mert az!" - jelentette ki a férfi. ,,Ez van! Már mindent eladtunk, amit tudtunk, az aranyakat, a bútorokat, mindent, aminek értéke volt. Már a végrehajtó sem jön be, mert úgyis tudja, hogy innen már semmit nem lehet elvinni. Már a ház sem a miénk, nemsokára ki is kell költöznünk, de még nem tudjuk, hova. De ez most nem is érdekel! Most Andi a legfontosabb, hogy őt támogassuk és próbáljuk levenni ennek a helyzetnek a terhét a válláról" - vélte Manyi.

,,Ha negatív vagyok, akkor is ugyanez a helyzet. Én küzdök, mindig is ezt tettem. Az összes létező tehetségkutatóba jelentkeztem, sosem kellettem. De lehet, hogy éppen ezt a mélypontot kellett megélnem ahhoz, hogy működjön a dolog. Most mindent megteszek azért, hogy sikerüljön, ez ugyanis létkérdés!" - mondta az énekesnő a Blikknek.

Tipp! Húsz évet öregedett a szexi táncosnő! Kattints a galériáért!



Gyönyörű hagymás növények tavaszra, amit a párkányon is nevelhetszhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20120403-gyonyoru-hagymas-novenyek-tavaszra-amit-a-parkanyon-is-nevelhetsz.htmlLeégett a háza a magyar műsorvezetőnek, mostani otthonából is távoznia kellhttp://www.life.hu/hazitunder/20120403-leegett-a-haza-a-magyar-musorvezetonek-mostani-otthonabol-is-tavoznia.htmlFilléres házi praktikák, hogy a növényeid egészségesek és dúsan zöldellőek maradjanakhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20120403-filleres-hazi-praktikak-hogy-a-novenyeid-egeszsegesek-es-dusan-zoldelloek.html55 ezerből él a magyar művésznő, és örül, hogy nem lett gyereke - Fájdalmas vallomáshttp://www.life.hu/hazitunder/20120402-55-ezerbol-el-medveczky-ilona-es-orul-hogy-nem-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.