48 évesen szült először a gyönyörű színésznő - Hírességek, akik a végsőkig húzták a családalapítást

gyermekvállalás színésznő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermekvállalás ideje az utóbbi időben hazánkban is egyre inkább kitolódik - az ok legtöbbször az anyagi helyzetben keresendő, de nem ritka, hogy a karrierjüket helyezik előtérbe a nők. Utóbbi különösen igaz a következő hírességekre, akik igencsak kitolták a családalapítást.

Salma Hayek

A mexikói színésznő fiatalkorát karrierje építésével töltötte, így sokáig meg sem fordult a fejében a gyermekáldás. Játszott filmekben, sorozatokban, színdarabokban, a Frida című dráma főszerepéért 2003-ban még Oscar-díjra is jelölték. A szépséges sztár életét napjainkban már nem a jobbnál jobb szerepek megtanulása tölti ki. Salma 2007-ben, 41 évesen adott életet Valentina Palomának. A csöppség apukájához, Francois-Henri Pinault francia üzletemberhez azonban csak két évvel később ment feleségül.

AFP
AFP

Halle Berry

A gyönyörű Bond-lány sokáig nem találta meg az igazit, így ő is inkább a karrierje egyengetésére fektette a hangsúlyt. Aztán betoppant az életébe Gabriel Aubry, az ismert kanadai modell, 2008-ban pedig megszületett kislányuk, Nahla Ariela is. Az Oscar-díjas színésznő ekkor 42 éves volt. Bár a sztárpár kapcsolata azóta zátonyra futott, kislányukat mindketten imádják.

AFP
AFP

Geena Davis

Az amerikai színésznő 46 éves volt, amikor kislánya, Alizeh Keshvar megszületett, 48 pedig, amikor ikerfiai, Kian William és Kaiis Steven a világra jöttek. A szépséges sztár nemcsak sikeres karrierje miatt várt ilyen sokáig a gyermekvállalással, hanem a megfelelő partnert is csak negyedik férje, az iráni származású dr. Reza Jarrahy személyében találta meg.

AFP
AFP

Tipp! Érzéki fotók: így árulják magukat a hírességek! Kattints a galériáért!


Holly Hunter

Az amerikai színésznő nem kevesebb mint 48 éves volt, amikor ikerfiai, Claude és Press megszülettek. Az Oscar-díjas sztár és párja, Gordon MacDonald színész annyira óvták a sajtótól magánéletüket és a családi boldogságot, hogy sokáig még a csöppségek nevei sem kerültek nyilvánosságra.

AFP
AFP

Emma Thompson

Az egyik legsikeresebb angol színésznő BAFTA-, Oscar- és Golden Globe-díjai mellett számtalan más filmes elismeréssel dicsekedhet. Nem is csoda, hogy fantasztikus szerepei miatt sokáig nem is jutott ideje az anyaságra. Emma kereken 40 éves volt, amikor 1999-ben megszületett első csemetéje, Gaia Romilly. Kislánya apukájával, Greg Wise színésszel azonban csak négy évvel később házasodtak össze. 2003-ban a sztárpár örökbefogadott egy afrikai árvát is, az akkor 16 éves Tindyebwát, akinek a családját megölték a ruandai népirtásban.

AFP
AFP

Courteney Cox

Ahogy Monica a Jóbarátokban, úgy Courteney Cox is nagyon vágyott már egy kisbabára. A színésznő és férje, David Arquette kívánsága 2004-ben teljesült is, amikor Courteney 40 évesen világra hozta Coco Riley-t. A kislány igazi sztárcsaládba csöppent, hiszen nemcsak szülei híres színészek, de keresztanyja sem más, mint anyukája "Jóbarátnője", Jennifer Aniston.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mariah Carey

Mariah Carey tavaly tavasszal, 41 évesen hozta világra ikreit. A kislány Marilyn Monroe-ra emlékezve a Monroe nevet kapta, míg a kisfiút Moroccan Scottnak nevezték el. Azért döntöttek így, mert a színész- és énekesnő kedvese, a mindössze 31 éves Nick Cannon a marokkói stílusban berendezett lakásukban kérte meg szerelme kezét. Mariah-nak azonban nem ez volt az első terhessége, a sztár ikrei születése előtt egyszer már elvetélt, ami testileg és lelkileg is nagyon megviselte.

Northfoto
Northfoto

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!


Madonna

A pop királynője 38 éves koráig várt azzal, hogy életet adjon az első trónörökösnek. Lourdes édesapja a sztár egykori személyi edzője és szeretője, a kubai származású Carlos Leon. A szupersztár második, Guy Ritchie-vel kötött házasságából 2000-ben megszületett kisfia, Rocco John is. Ekkor Madonna 42 éves volt. Az énekesnő ezután sem adta fel a család bővítését, hiszen 2006-ban örökbefogadott egy 15 hónapos malawi kisfiút, Davidet, majd 2009-ben egy másik malawi árvát, Mercyt adoptálta.

AFP
AFP

Marcia Cross

A Született feleségek mintaanyukája, Marcia Cross a sikersorozattal ellentétben a valóságban csak 44 évesen nézhetett anyai örömök elé. 2007-ben születtek meg a vörös szépség és párja, a tőzsdecápa, Tom Mahoney ikrei, Eden és Savannah. A színésznő korábban elsősorban a karrierjére koncentrált, ráadásul az igazit is csak 40 felett találta meg férje személyében. Bár Marcia napjainkban nagyon boldog és született családanyaként él, szerencsére a Született feleségeket sem hanyagolja el.

AFP
AFP

Nicole Kidman

Nicole Kidman és egykori férje, Tom Cruise hiába várták a gyermekáldást. Ezért az örökbefogadás mellett döntöttek, így Isabella Jane és Connor Anthony tette teljessé a családot. A sztárpár házassága azonban tönkrement, a család egy időre szétesett. Az ausztrál színésznő 2006-ban hozzáment Keith Urban country-énekeshez. 2008-ban pedig kislányuk, Sunday Rose is a világra jött. Nicole ekkor 41 éves volt.

AFP
AFP

Kim Basinger

A szőke szexszimbólum is éppen 41 éves volt, amikor 1995-ben megszületett kislánya, Ireland Eliesse. Kim annyira vágyott már az anyaságra, hogy felfelé ívelő karrierjét is évekre feladta, csakhogy babázhasson. A filmezéshez azóta Kim Basinger ugyan néha-néha visszatér egy-egy szerep erejéig, gyermeke apjával, Alec Baldwinnal azonban 2002-ben végleg elváltak útjaik.

AFP
AFP

Tipp! Exkluzív képek a kíméletlen kritikusról! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.