Győzike: "Jobban éreztem magam kövéren!" - 50 kilót fogyott a showman

zsírleszívás kövér izom szénhidrát plasztikai sebészet fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint ötven kilótól szabadult meg Győzike az elmúlt évek során. A showman most azt is elárulta, milyen árat fizetett ezért.

Világ életében kövér volt, gyerekkora óta. A mélypont azonban 2008-ban következett be, amikor a Győzike show kubai forgatásán ráébredt, ez így nem mehet tovább. Gáspár Győző a tengerparti esküvőjük alatt már olyan rosszul volt, hogy többször órákra le kellett állni a forgatásokkal.

"Nem kaptam levegőt, izzadtam, alig bírtam mozogni" - magyarázta a Life.hu-nak. "Akkor döntöttem el, hogy ez így nem mehet tovább. Sokféle módszert kipróbáltam, a legjobban azonban két tabletta vált be. Igaz, időközben ezeket betiltották, mert az egyiktől állítólag meghalt valaki. Nekem nem volt panaszom rá. Rengeteget ledobtam ezeknek köszönhetően, és az egóm is egyre inkább azt kívánta, hogy fogyjak még" - magyarázta Győző.

Forrás: Gáspár Győző
Forrás: Gáspár Győző

A birtokunkba jutott 2005-ös tengerparti felvételeken Győzike közel másfél mázsát nyomott a mérlegen. A piros fecske így majdhogynem teljesen eltűnt a combjai és hasa alatt, de mindenképpen keményen belevágott a húsába. Öt évvel később, jópár kilóval kevesebbel egy újabb lépésre szánta el magát, plasztikai sebészhez fordult.

"Először 2010-ben, aztán tavaly feküdtem kés alá. Legutóbb dr. Tizedes György a pécsi klinikán közel húsz kilogramm zsírtól szabadított meg, ugyanakkor megplasztikázta a hasam és a melleimet is. Két éve már tornázom is. Naponta egy-másfél órát kondizom, és két kilométert futok. A legkisebb súlyom 83 kiló volt, de azóta elkezdtem tömeget növelni. Nagyobb súlyokkal dolgozom, így már 96 kiló vagyok. De most már izmosabb, mint korábban bármikor" - magyarázta.

Győzike ugyanakkor az étrendjére is fokozottan odafigyel, úgy érzi, manapság már - bármennyire is szeretné - bűn lenne jól lakni. "Havonta egyszer lakok jól. De bevallom, azért valamilyen szempontból jobb volt kövérnek. Nem voltam depressziós, pánikbeteg, most meg mindenre oda kell figyelnem. fehérjebevitel, aminosav, glutamin. Ha egy pár napra hanyagolom a konditermet, már az is meglátszik rajtam. Megutáltam a disznót, marhát, helyette csirkét, pulykát, halat eszünk. A pékárukat is elfelejtettem. A családból egyedül Gáspár Virág eszik szénhidrátban gazdag ételeket. Valamiért mégsem érzem jól magam így, pedig régen 68-as öltönyt hordtam, és 60-as nadrágot. Ma elég az 50-es meg a 34-es. Kövéren izzadtam, mint a dög, nem kaptam levegőt, de nem is uralkodott rajtam a pánik. De hiába, az életnek nagy az ára."

"A fogyókúra akkor hatásos, ha betartod. Én például öt éve nem reggelizem. Ebédre azonban javaslok egy kiadós menüt mindenkinek, sok fehérjével, vacsorára pedig egy könnyű salátát vagy halat. Este hat óra után azonban már nem szabad enni. Egy dologról nem tudtam viszont lemondani, az pedig a cukros üdítő. A vizet meguntam, úgyhogy szinte csak jeges teát iszom" - tette hozzá Győzike, aki első férfi celebként vállalta fel ország-világ előtt, nem szégyen, ha férfi plasztikáztat. "A pécsi klinikán előttem négy izmos férfi volt, köztük egy modell és egy versenyző. A kontrollokon is több férfit láttam, mint nőt. Szerintem ma már nem szégyen, ha egy férfi is sebészhez fordul. Azért mégis eltűnt 50 kiló rólam" - tette hozzá.

GYLF


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Dr. Csernus: Az okos ember nagyon okosan hazudik magának!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120406-dr-csernus-az-okos-ember-nagyon-okosan-hazudik-maganak.htmlSikertörténet: Katinka megjárta a túlsúly és a túlzott soványság poklait ishttp://www.life.hu/gyogyulj/20120419-sikertortenet-katinka-megjarta-a-tulsuly-es-a-tulzott-sovanysag-poklait.htmlRadics Gigi nyolcévesen 70 kilót nyomott! - A Megasztár versenyzője minden nap harcol a kilókkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20120418-radics-gigi-nyolc-evesen-70-kilot-nyomott-a-megasztar.htmlMitől függ, hogy ki hova hízik?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120417-mitol-fugg-hogy-ki-hova-hizik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.