Brad Pitt eljegyzés gyűrű Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi napok egyik legnagyobb bulváreseménye kétségkívül az, hogy a szemfüles fotósok megpillantottak Angelina Jolie ujján egy ékszert, mely nem más, mint a sztár eljegyzési gyűrűje! Az ékszert máris Jennifer Aniston egykori jegygyűrűjével kezdték összehasonlítani, és voltak, akik egyenesen csúnyának bélyegezték.

Hét év együttlét és hat gyerek után Brad Pitt végre megkérte Angelina Jolie kezét, méghozzá egy mesés jegygyűrűvel. Így most már biztos, hogy a következő hetek beszédtémája az lesz, mikor kel végre egybe Hollywood első számú álompárja. Az sem kizárt, hogy a frigy nagyobb bulvárfigyelmet kap majd, mint tavaly Katalin és Vilmos herceg világraszóló lakodalma. De addig is, amíg mindenki a közelgő menyegző részleteit találgatja, lássuk a menyasszony mesés gyűrűjét!

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

A minap Angelina Jolie óriási mosollyal az arcán lépett ki a Los Angeles-i Roosewelt Hotelből, kezén pedig már ott csillogott a 16 karátos gyémántgyűrű. Az ékszer érdekessége, hogy maga Brad Pitt is kivette a részét a tervezéséből. A jóképű színész ugyanis fontosnak érezte, hogy a kedvese személyiségéhez passzoló ékszert válasszon, ezért kérte egy profi segítségét. Robert Procop ékszerész régóta a színész jóbarátja, így kettejüknek sikerült egy Angelinához mesésen passzoló gyűrűt tervezniük. A gyűrű vitathatatlanul gyönyörű, különleges és egyedi - pontosan olyan, amilyenre Jolie mindig is vágyott. Persze, vannak olyan online bulvárlapok, amelyeken máris kritizálni kezdték a gyűrűt, a csípős nyelvű véleményformálók pedig azt gondolják, jobb lett volna, ha a színésznő inkább maga választja ki az ékszert.

Brad Pitt egyébként nem először fordult ékszertervezőhöz: 1999-ben, amikor Jennifer Anistont kérte feleségül, Silvia Damiani segített neki a tervezésben. Aniston gyűrűje egyébként állítólag pontosan kétszer annyiba került, mint Jolie gyűrűje - Angelina ékszere körülbelül 250 ezer dollárt kóstál. Persze nem dollárban illik mérni a szerelmet, ráadásul a sztárpárt ismerve ők inkább az afrikai árvákra költenek többet, mint a puccos ékszerekre.

Tipp! Így tölti szabadidejét a gyönyörű énekesnő. Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Otthonkában bulizott a sztárcsemetehttp://www.life.hu/legytrendi/20120416-otthonkaban-bulizott-a-sztarcsemete-rumer-willis.htmlFelül semmi - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120413-atlatszo-ruhak-hete-heti-stilumustra.htmlValóságshow-sztárt utánoz Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/legytrendi/20120413-valosagshowsztart-utanoz-lindsay-lohan.htmlÚj hajszínt választott Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20120410-uj-hajszint-valasztott-victoria-beckham.htmlPénzért sem tud jó ízlést venni az amerikai dívahttp://www.life.hu/legytrendi/20120411-penzert-sem-tud-joizlest-venni-az-amerikai-diva-arden-wohl.htmlAz utolsó amazonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120411-oprah-winfrey-az-utolso-amazon.htmlÁtalakítunk! Fantasztikusan néz ki a háromgyerekes édesanya!http://www.life.hu/legytrendi/20120410-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.