hátrányos megkülönböztetés felhívás túlsúly Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nem lett második randi, mert kövérnek talált." - "Nem vettek fel a munkára, mert túlsúlyos vagyok." - "Nem szállhattam fel a körhintára, mert szerintük túlléptem a súlyhatárt" - tele van a világ ilyen történetekkel.

Pár hete jelent meg egy cikkünk a túlsúlyosak hátrányos megkülönböztetésével kapcsolatban. A kommentekben, a közösségi oldalakon és a fórumon többen is egyetértettetek, és bevallottátok, hogy titeket is ért már sérelem kerekded megjelenésetek miatt.

Thinkstock
Thinkstock

A téma szerintünk még több figyelmet érdemel, hiszen - annak ellenére, hogy mi is a kilók ellen küzdünk - nem érezzük helyénvalónak ezt a megkülönböztetést. Így most arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtjük a "megaláztatások" történetét. Ehhez viszont arra van szükségünk, hogy elküldjétek nekünk írásban azt a kellemetlen eseményt, amelynek során úgy éreztétek, nem kezelnek egyenrangúként, amikor csak azért nem kellettetek, mert súlyosabbak vagytok az átlagnál.

Arra készüljetek fel, hogy ha sztoritok érdekes és tanulságos, és szívesen elmondanátok akár kamera előtt is, akkor szerepelhettek az ezzel a témával foglalkozó videosorozatunkban. Természetesen ha csak fotóval vállaljátok a szereplést, akkor újságírónk fog megkeresni, ha pedig fotó és név nélkül vállaljátok a sztorit, akkor ebben a formában fog megjelenni a történetetek az oldalon.

Ennek fényében várjuk a pár soros-néhány bekezdéses történeteket az info@life.hu e-mail címre. Tárgyként a "Csak azért, mert kövér vagyok?" jeligét adjátok meg. A jelentkezés folyamatos.

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

A hírlevélre való feliratkozás még NEM jelent automatikus regisztrációt!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.