Minden gyerek után új házat vesz? Tori Spelling megint árulja az otthonát

Malibu sorozat szülés lakás Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tori Spelling színésznő a negyedik gyermekével várandós, de úgy érzi, pár hónap múlva már nem lesz elég nagy a családnak a malibui luxusotthon.

Még csak öt hónapja költözött be a sztárcsalád a mesés malibui házba, de a színésznő máris árulja az otthont. Az ok pedig az, hogy Tori attól tart, férjével és a négy gyermekkel már nem lesz elég helyük. Ő és párja, Dean McDermott 2,675 millió dollárért árulják a 213 négyzetméteres luxusotthont. Pedig megunni sem volt még idejük, hiszen csak tavaly október óta laknak benne. A házról készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A házban három hatalmas, színpompás hálószoba és két és fél fürdőszoba van, a padló tölgyfából készült, a lakás pedig telis-tele van hatalmas, kertre néző üvegajtókkal. A sztárpár tavaly szeptemberben vette meg 2,4 millió dollárért az ingatlant, és saját bevallásuk szerint százezer dollárért újították fel azt.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.