fashion week Julia Roberts Emma Roberts apáca premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julia Roberts nemrég egy premierre kissé érdekes összeállítást választott: apácának öltözött.

A napokban Julia is tiszteletét tette a Jesus Henry Christ cimű film Los Angeles-i premierjén. A fekete-fehér, elöl nagyon zárt összeállítás kicsit komoran festett a világsztáron, de azt nagyon jól tette Julia, hogy a rövid ruhácskában legalább formás lábait megmutatta, amelyek még mindig gyönyörűek.

Northfoto
Northfoto

Julia Roberts mellett a sztár unokahúga, Emma Roberts színésznő is részt vett a premieren, és ő is fekete-fehér összeállításban tündökölt. Emma azonban lazábbra vette a figurát: fekete csőnadrágot, fehér pólót és fekete blézert húzott a vörös szőnyeges eseményre. Vajon direkt öltözött össze a sztárcsalád, netán mindkét Roberts lánynak ennyire hasonló lenne az ízlése?

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Íme Angelina Jolie jegygyűrűjehttp://www.life.hu/legytrendi/20120417-angelina-joliet-eljegyezte-brad-pitt-ime-a-meses-gyuru.htmlTavaszi mikrotrend: lyukacsos darabokhttp://www.life.hu/legytrendi/20120416-tavaszi-divat-lyukacsos-darabok.htmlÁtalakítunk! Igazi vadmacska lett Anitábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120417-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlOtthonkában bulizott a sztárcsemetehttp://www.life.hu/legytrendi/20120416-otthonkaban-bulizott-a-sztarcsemete-rumer-willis.htmlFelül semmi - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120413-atlatszo-ruhak-hete-heti-stilumustra.htmlValóságshow-sztárt utánoz Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/legytrendi/20120413-valosagshowsztart-utanoz-lindsay-lohan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.