Kiszőkült a szexi barna színésznő - Heti beauty-mustra

frizura hajfestés hajszín szépség vörös szőnyeg Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavasz a sztárokat is arra készteti, hogy megújuljanak. A héten ismét két híresség változtatott a külsején, de megmutatjuk azt is, hogyan lehet a zöld szemet ijesztővé sminkelni.

A héten három híresség is hajszínt váltott, ezzel ünnepelve meg a tavaszt. Katy Perry eddig is úgy váltogatta a tincsei színét, mint más a bugyiját. Az énekesnő a héten a kékről fáradt lilára festette a haját, ami lényegesen jobban áll neki, mint az előző. A szexi Olivia Wilde sejtelmes barnából fakószőkére váltott. Sajnos, ezzel a szexissége is odalett, az új hajszín szürke kisegérré változtatta. Reméljük, hamarosan meggondolja magát, és visszavált az erőteljesebb barnára. Jennifer Morrison viszont nagyon is jól tette, hogy leváltotta a szőkét, és dögös vörös tincseket festetett magának. A színésznőnek eszméletlenül jól áll az új hajszín.

AFP
AFP

Amíg régen az elegáns ruha mellé fodrász által kreált frizura és különleges smink dukált, ma ez már nem divat. A sztárok köztudottan mindig egy lépéssel előttünk járnak: ők látszólag nem is fésülködnek, mielőtt a vörös szőnyegre lépnek. Kristen Stewart kócos tincsei, Camilla Belle feltornyozott madárfészek frizurája és Gwen Stefani szertelen kontya alapján erre következtetünk. Vajon mennyi idő kell, hogy elterjedjen nálunk is az alkalmi ruha és szélfútta frizura kettőse?

AFP
AFP

Tipp! Még mindig elképesztően szexi az újra szingli szupermodell! Kattints a galériáért!


Valószínűleg a sztárok sminkesei sem érnek rá mindig - a következő fotókról legalábbis erre kell következtetnünk. Elrettentő példaként álljon itt Amber Valletta színésznő portréja, akinek zöld színű szemeit ijesztően fáradttá és beesetté tette az ezüstszürke szemhéjfesték. A bájos Dakota Fanning sem találta el a megfelelő színt. Bár az arany sokszor jól áll a szőke és kék szemű nőknek, ez az erős, rezes árnyalat nem az igazi - sem a fején, sem szemfestékként -, mivel megerőszakolja a vonásait.

AFP
AFP

Tipp! Újabb tehetség búcsúzott a Megasztártól. Kattints a galériáért!



Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.