Ő is ebből akar megélni? Victoria Beckham pályát módosít

foglalkozás internet weboldal Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham képtelen pihenni vagy kikapcsolódni. Az énekesnőből divattervezővé avanzsált négygyermekes édesanya egy sokadik álláson töri a fejét.

Victoria Beckham megirigyelte Gwyneth Paltrow sikereit, és ő is úgy döntött, nemsokára egy egészséges életmóddal foglalkozó weboldalt indít majd. A sztármama ugyanis szívesen adna tanácsokat és osztaná meg jó és rossz tapasztalatait azokkal a szülőkkel, akiknek a karriert és a gyereknevelést kell összegyeztetniük.

AFP
AFP

Az egykori énekesnőnek négy gyermeke van: Brooklyn 13, Romeo 9, Cruz 7 éves, a pici Harper baba pedig kilenchónapos. A szülői teendők mellett Victoria sikeres divattervező, ezért is gondolta azt, hogy tőle lehetne tanulni... ''Gwyneth a saját életéből meríti az egészséges életmóddal kapcsolatos dolgokat, és ezeket osztja meg rajongóival a GOOP! nevű weboldalán. Victoria is hasonlót szeretne, és már most tudja, hogy hatalmas sikerre számíthat" - vallotta egy bennfentes. "Ha ő egyszer a fejébe vesz valamit, akkor azt véghez is viszi. A weboldalon lesznek blogok és napi tippek is. Meg akarja osztani a pozitív és a negatív tapasztalatait, hogy ezzel segíthessen azoknak az édesanyáknak, akik dolgoznak és gyerekük is van" - tette hozzá a bennfentes. A weboldalon szó lesz az egészséges táplálkozásról is, ebben pedig Vic kebelbarátnője, Gordon Ramsay sztárszakács neje, Tana Ramsay segíti majd.

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.