Natalia Vodianova kövérség elhízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalia Vodianova nem szégyelli, mi a véleménye a túlsúlyos emberekről.

A népszerű orosz modell valószínűleg túl sok időt töltött mostanában a kövéreket szapuló divattervező, Karl Lagerfeld társaságában. Natalia is részt vett a napokban a British Vogue fesztiválon több más modell - Lily Cole, Eva Herzigova és Jourdan Dunn - társaságában. A lányok többek között az egészséges testképről is beszélgettek, az orosz szépség pedig kissé meglepte az embereket az egyik kijelentésével. "Elfogadom a testemet, mert az az én templomom. Sokszor, ha annyit eszek, mint egy disznó, annak is érzem magam. Néha többfogásos vacsorára hívnak a nagyszüleim, másnap reggel azonban mindig förtelmesen érzem magam. Tudjátok, szerintem sokkal jobb vékonynak lenni, mint kövérnek" - mondta Vodianova kisasszony. Ezzel szemben kolléganője, Lily Cole egészen más véleményen volt. Az ő látásmódját nagyon megváltoztatta az, amikor nemrég Botswanában járt, ahol a soványságnál sokkal többre értékelik a nőies formákat.

AFP
AFP

Persze Natalia mondatait rengeteg kritika érte, a szépség pedig később megpróbált finomítani a mondottakon: "Mi egészségesen étkezünk, és sportolunk. Ha mindenki ezt tenné, úgy nézne ki, mint mi. Mostanában az egészségügyi szervezetek komolyan harcolnak a túlsúly és a kóros elhízás ellen. Ezzel együtt azonban bennünket is támadnak, mert soványak vagyunk" - nyilatkozta a modell, aki elárulta, neki a vércsoportdiéta vált be a legjobban. "Kiskoromban emésztési problémákkal küzdöttem, nagyon rossz volt az anyagcserém. Öt éve a vércsoportdiéta híve vagyok, rengeteg az energiám, és nem sanyargatom magamat" - tette hozzá a szupermodell.

Tipp! Levetkőztették a TV2 műsorvezetőjének feleségét. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.