Kelly Osbourne fashion week smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy Kelly Osbourne alakja elég dögös lett pár hónap alatt, de hogy sok sminktippet nem sajátított el a celeblány az utóbbi években, az is biztos.

Kelly Osbourne nemrég vállalhatatlan sminkben jelent meg a vörös szőnyegen. A sztár az ezüstbe hajló ibolyaszínű hajához mályvaszínű rúzst választott, az összeállítást pedig rengeteg pink színű arcpirosítóval fejelte meg. Mindezt Kelly még fokozta azzal, hogy a lila szín dominált a ruhájában is. Az olasz nők szerint ez a szín a szexuális kielégítetlenség jele - vajon Kelly is ezért választotta öntudatlanul ezt az árnyalatot?

AFP
AFP

Persze fontos, hogy egy nő sminkelje magát, de arcfestésben érdemes mindig szem előtt tartani a mértékletességet és jó tudni, mi is előnyös a számunkra. Kelly láthatóan ezzel nem volt tisztában, ezért vitt fel magára mindent, amit csak a neszesszerében talált. A smink egyébként minden brit nő számára nagyon fontos. Egy kutatás szerint a megkérdezett nők kilencvenegy százaléka inkább lemondana egy remeknek ígérkező első randit, ha smink nélkül kellene elmennie rá.

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





A legszebb sminkek barna szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120221-a-legszebb-sminkek-barna-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek kék szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120213-a-legszebb-sminkek-kek-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek zöld szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120207-a-legszebb-sminkek-zold-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlNem színes, nem ragad: Sminkelj úgy, hogy a pasidnak is tetsszen!http://www.life.hu/szepulj/smink/20111109-nem-szines-nem-ragad-sminkelj-ugy-hogy-a-pasidnak-is.htmlVégre smink nélkül láthatjuk Lady Gagáthttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110908-vegre-lathatjuk-smink-nelkul-lady-gagat.htmlA legizgalmasabb színek, amiket neked is ki kell próbálnod!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110907-a-legizgalmasabb-sminkszinek-amiket-neked-is-ki-kell-probalnod.htmlA legdurvább sminkbakik, amiket a sztárok is elkövetnekhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110722-a-legdurvabb-sminkbakik-amiket-a-sztarok-is-elkovetnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.