fashion week vásárlás próbafülke ruha rendelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod az új ruhákat, a gyönyörű táskákat és cipőket, de neked sincs kedved egy hosszú nap után a ruhaüzletekben szédelegni? Eleged van abból is, hogy a próbafülke előtt mindig hosszú sorok kígyóznak, amelyeket lehetetlen kivárni? A cipekedéstől is szeretnéd megkímélni magad? Ha minden kérdésre igennel válaszoltál, akkor sem kell lemondanod a vásárlás élményéről és az új ruhák okozta bizsergésről.

A vásárlással járó minden bosszúságtól megkímélheted magad a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb módon. Regisztrálj a Lifefashion oldalon, és lépj be a virtuális próbafülkébe. Itt helyetted kicsinyített online éned próbálhatja fel a ruhákat. Virtuális önmagadon nemcsak a testalkatod és a méretedet állíthatod be, hanem még az arcképedet is feltöltheted. Így tényleg olyan lesz, mintha te magad próbálgatnál - leszámítva persze a fent említett zavaró tényezőket. De ez nem minden! A Facebookon keresztül barátaidnak is megmutathatod, mit fogsz viselni hamarosan az első randin vagy a következő csajos összejövetelen; ők pedig lájkolhatják az összeállítást, illetve hangot adhatnak véleményüknek is. Találd meg a saját stílusod pár klikkeléssel!

Még több információért, a virtuális próbafülkéért és a ruhákért kattints ide!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Márkás göncök pár ezerért - Kincsvadászat a belvárosbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20120424-versace-es-armani-par-ezerert-belvarosi-kincsvadaszat-budapesti-vintage.htmlRuhák, amelyeket ezerféleképpen alakíthatszhttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-ruhak-amiket-ezerfelekeppen-alakithatsz.htmlAlakformálás tavaszi ruhadarabokkal öt problémás területenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-alakformalas-tavaszi-ruhadarabokkal-ot-problemas-teruleten.htmlSzínpompás topánok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-heti-stilusmustra-szinpompas-topanok-a-voros-szonyegen.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.